Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

danuska to nie troche za malo widze ze jestesmy tego samego wzrostu i powiem ci ze u mnie waga 59 juz starczy nizej nie ma co bo wygladam wtedy okropnie :D

oj tam biegam bo mam cel ;) po wakacjach weselich :D

ale zeby nie bylo biegam 6 dni w niedziele robie sobie wolne od tego ( moj facet przyjezdza i z nim spedzam czas - widzimy sie tylko w weekendy bo jest kierowca)

no ja po baseniku oj woda wyciaga zmeczenie :)

Opublikowano

Kurczęęę, wiesz przed ciążą zawsze ważyłam 48 i odpowiadała mi ona,mimo że byłam wtedy kościstą deską :grin:

Dlatego teraz chcę mieć te 50 i je utrzymać, najbardziej zależy mi na mniejszym brzuchu i bokach ;p

Choć powiem Ci,że i tak już trochę te części się zmniejszyły ;))

Ja może jutro po szkole skoczę na basen,już tak dłuuugo nie byłam że masakra :)

Co do biegania, naprawdę podziwiam że tak stale przez te 6 dni chce Ci się.. Ja to wogóle kondycji nie mam, dlatego biegam sporadycznie,góra pół godziny :facepalm:

Opublikowano
...no i pięknie- zlot w BT mnie rozleniwił, choć w sobotę rano poćwiczyłam chwilkę. Jednak dziś kompletnie nie mam ochoty nawet ruszyć się z miejsca;/ Jutro mycie okien, mam nadzieję, że mnie to trochę "rozrusza" i sprawi, że z wielką ochotą dalej będę brnąć do celu. Jak widać mój upór w tym przypadku załamał się przez zbyt wielkie weekendowe lenistwo :> Pozdrawiam i życzę, aby każdy wytrwał w swoim postanowieniu jakie by ono nie było :)

Aniu w sobote zamiast Cwiczen trzeba bylo jechac z nami na Termy - 2,5h nas wykonczylo :). Co Ty chcesz od siebie, po dziecku masz swietna figure. Ja nie cwicze , wystarczy ze w pracy ganiam za 60 dzieciakami w wieku 5-6 lat :P

Opublikowano

no i moje bieganie szlak trafil ehhh angina mnie dopadla i mam conajmniej tydzien wolnego :/ no nic musze szybko wyzdrowiec

a co tam u was kochane i jak z cwiczeniami i postanowieniami ;)

Opublikowano
  • Autor

Olieczko... Całą sobotę leniuchowaliśmy z Krzysztoforskim :P nie dało rady Go nigdzie wyciągnąć!

strawberry współczuję CI z tą anginą :/ życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a co za tym idzie do biegania :> ...

moja mama lubi mi robić niespodzianki i zakupiła średni słoik Nutelli:> ( <333 ) ...postanowienie dalej aktualne, ale z małym "plusikiem" w formie słodkiego śniadanka :>> ale moje chińskie bańki wszystko wyciągną i jak na razie- odkąd jestem "w posiadaniu" Nutki nie zauważyłam, żeby coś gdzieś przyrosło:P "Nadrabiam" ŻP :P:decayed:

Opublikowano

ŻP wymiata ;p

ja kolejny kilogram mniej :decayed:

Opublikowano

no to ladnie :)

a ja dalej choroba :/

Opublikowano

kurczę, widzę że wszystkich nas różne choróbska łapią... :kwasny:

Teraz moja mama załatwiona - zapalenie gardła. Pewnie będę następna :/

Opublikowano
  • Autor

Oby nie. Ja na szczęście jakoś się trzymam, choć jestem osłabiona i zapewne bardziej podatna na jakieś "coś". Dlatego dziś opatuliłam się porządnie -mam plany na weekend, które wymagają mojego dobrego samopoczucia ;)) Ech nie wiem jak u Was, ale u nas pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu... Jak dobrze, że jest Nutka :P

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:21 ----------

strawberry jak Ty się dziś czujesz???

Opublikowano

Jeśli chodzi o pogodę w Gdyni to się poprawiła ;)

Słoneczko świeci, 9 stopni na plusie ;)

Także auto umyte,wysprzątane, teraz zabieram się za świąteczne wypieki, ciekawe co z tego wyjdzie :grin:

A jak tam u Was, dziewczynki, też pieczecie coś czy jednak ciasta sklepowe? ;p

Opublikowano

no hej kochane a ja czuje sie juz troche lepiej ale odpuszczam sobie z bieganiem do przyszlego tygodnia

a no u mnie to domowe ciasta od mamy najlepsze :D

no u mnie tak jak u danuski ;) pogoda ok ( w koncu nie mam do niej daleko cos wiecej niz 100km:))

Opublikowano
  • Autor

strawberry cieszę się bardzo, że Ci lepiej:)))

danuska, Zdecydowanie pieczenie, domowe ciasta, ale rzadko. Moja mama częściej, jednak nie jadam, jak już to tylko "na smaka" kawałeczek :) na święta mamy Tiramisu :> a co do pogody jak na razie delikatnie prószy śnieżek :) nie przeszkadza mi to bo dziś i tak siedzę w domu, rodzice wyjeżdżają właśnie, a ja pod wieczór zabieram się za krewetki i sałatkę grecką :) no i Gość Specjalny obowiązkowo ;)))

Wesołych a przede wszystkim spokojnych Świąt Dziewuszki!! :))))

Opublikowano

dzieki dzieki kochana wzajemnie :)

Opublikowano

dzięki ;)

Mokrych Świąt wam życzę :grin:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam nadzieję, że jutro ktoś mnie "zmoczy", bo w ub. roku byłam sucha ;))))))) :wink:

Opublikowano

Mnie w zeszłym roku wrzucili do takiej wanny co na podwórku stała ;p

Za dobrze tego nie wspominam, za 2 dni byłam chora, ciekawe jak w tym roku bedzie :)

Opublikowano
Ja mam nadzieję, że jutro ktoś mnie "zmoczy", bo w ub. roku byłam sucha ;))))))) :wink:

Wpadnij do Irlandii to Cie zmocze :wink:

Opublikowano
  • Autor
Wpadnij do Irlandii to Cie zmocze :wink:

za młody jesteś jak "dla mnie" ;):P

Opublikowano

U mnie jak na razie tylko Audi zostało ostrzelane wodą :grin:

Dobrze,że szybę miałam zamkniętą :grin: