Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pakiet ospojlerowania CARACTERE vs Rieger vs S4 B6 vs S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co jest z S4 ? on jest jedynie jako całość nie jest dzielony dokładka a zderzak , listwy s-line ? no super a S4 są szersze. To tak jakby robić twarz no nie wiem Dody a reszta babci 80lat. Albo cały pakiet S4 i będzie dobrze albo s-line :hi:

masz 100% racji

Opublikowano
  • Autor

a wiecie jak ciezko jest dostac zderzak tylni do sedana od s4????? szukal ktos to wie!!

Opublikowano

To się czeka aż się trafi a nie robi MIX :hi:

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Ja szukałem przodu do 1,5 roku aż się trafił za 1.200 komplety z grill-em tu masz foto

1zxuvt3.jpg

Opublikowano

S-Line jednak najładniejszy przy nim zostaje

Opublikowano

Młody dobrze sie oglada Twoja Ex B6 !

Opublikowano

co wy na to? http://www.audizine.com/forum/showthread.php/246438-Audi-A4-1-9TDi-S-line-quot-Need-for-opinion-P-2-quot

---------- Post added at 08:34 ---------- Previous post was at 08:33 ----------

całkiem zgrabnie to wygląda

Opublikowano

listwy s4 :thumbup1:

Opublikowano

a zderzaki S Line i wszystko gra

Opublikowano
Młody dobrze sie oglada Twoja Ex B6 !

ładna była :thumbup1: :thumbup1:

Opublikowano

Mlody ale czarne grille na czarrnym aucie słabo wyglądają lepsze ori jak u mnie:naughty:

2s4d.jpg

Opublikowano

Ja do swojej A4 B6 ładuje S4. Listwy drzwi są bardziej agresywne w stosunku do S-line, oba zderzaki są jednoczęściowe i nie widać tego łączenia z dokładką jak ma to miejsce przy S-line . Chociaż przyznam, że wzór przedniego zderzaka S-line podoba mi się bardzo.

Opublikowano

dajcie spokoj z tym chromem :sick3:

Opublikowano
  • Autor

tez nie lubie chromow jedynie w obramowaniach szyb a tak to chce sie ich pozbyc i wrzucic czarne wszystko!

Opublikowano

Ogólnie mi też podobają się czarne grille ale nie na czarnym aucie bo sie wszytko zlewa.

Niebieskie czerwone lub szare auto jak najbardziej tak:good:poza tym to kwestia gustu i każdy robi tak jak lubi:thumbup1:

A tak odbijając od dyskusji "chrom nie chrom" to mi też się podoba to w pakiecie s4 że zderzaki są całe:thumbup:

Jeszcze podoba mi się body Oetingera ale ori kosztuje sporo, a laminatów bym nie założył:kwasny:

A poza tym tyłek s4 jest taki kozacki że nawet fani sline go zakładają:grin:

Opublikowano
  • Autor

ale skad wziasc zderzak do sedana od s4 na allegro i ebay nie ma a cena w aso jaka??

Opublikowano
ale skad wziasc zderzak do sedana od s4 na allegro i ebay nie ma a cena w aso jaka??

Był jakiś temu na forum do sedana S4/B6 na sprzedanie coś koło 1500zł tylko nie wiem czy to było w dziale sprzedam czy w dziale ciekawe aukcje allegro , ebay.... . Sam nawet pisałem że takiego zderzaka niektórzy szukają bardzo długi czas koczujac dzień i noc na aukcjach

Opublikowano

Jak dla mnie też S-line wygląda naj naj naj... zajefajniej.

Opublikowano
Jak dla mnie też S-line wygląda naj naj naj... zajefajniej.
święta racja
Opublikowano
  • Autor

ja bym pociagna calosc w s4 ze wszystkimi dodatkami tylko ciezko trafic czesci nie wiem czy po prostu tego nie zgonie a kupie orginalne s4 w sumie kasa mnie wyjdzie podobna a 400koni prawie to jest roznica hehe

Opublikowano
ja bym pociagna calosc w s4 ze wszystkimi dodatkami tylko ciezko trafic czesci nie wiem czy po prostu tego nie zgonie a kupie orginalne s4 w sumie kasa mnie wyjdzie podobna a 400koni prawie to jest roznica hehe

344km

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:22 ----------

344KM :wink: