gregor667 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 ja pracuje w systemie 8 godzinnym, na trzy zmiany, co tydzień zmiana do tyłu, rano potem nocka i popołudnie i tak w kółko
Kazik123 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 rekord to ok. 460h a norma to do 7-00 do 19-00
krzysaudi Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Praca we własnej firmie - czyli 24h na dobę w gotowości bojowej
Si?a Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 9h dziennie - średnio w tygodniu 38hInżynier Produkcji (praca w NL) Można się z Tobą w inny sposób skontaktować( szybszy np. gg) ? Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą? Jestem na inżynierii produkcji na Politechnice i nie wiem czego w ogóle oczekiwać po studiach.
maciek0701 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 8 h od pon do piatku kierowca w firmie Państwowej:) luz blus
carrera369 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 9h dziennie - średnio w tygodniu 38hInżynier Produkcji (praca w NL) Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą? Przyłączam się do pytania. Czym się dokładnie zajmujesz w NL ?
David Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 7,5-8h magazynier zmiana nocna od 21 w Dk
vdm Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 9h dziennie - średnio w tygodniu 38hInżynier Produkcji (praca w NL) Można się z Tobą w inny sposób skontaktować( szybszy np. gg) ? Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą? Jestem na inżynierii produkcji na Politechnice i nie wiem czego w ogóle oczekiwać po studiach. Po tych studiach, znajdziesz dobrą pracę
MATIUS Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 8-16 od poniedziałku do piątku... Łącznik miedzy kierownicą a pedałami w weekendy jak fuszka troche dłużej czasem po 15 na 24
yahoo Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Ja pracuje od 8 do 10 godzin zależy czy coś pilnego przychodzi do roboty. A moje stanowisko to Grafik-Operator DTP
Si?a Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 9h dziennie - średnio w tygodniu 38hInżynier Produkcji (praca w NL) Można się z Tobą w inny sposób skontaktować( szybszy np. gg) ? Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą? Jestem na inżynierii produkcji na Politechnice i nie wiem czego w ogóle oczekiwać po studiach. Po tych studiach, znajdziesz dobrą pracę Właśnie stoję przed wyborem specjalności: Specjalność - Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem Specjalność - Logistyka produkcji Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji Mówią, że Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem jest ciężką specjalnością, ale jak już się przez to przebrnie to można dostać dobrą pracę (teraz prawdopodobnie będzie z tym problem, ponieważ zbyt dużo ludzi na to poszło/idzie), drugą opcją jest Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji, nie mam pojęcia co wybrać i czego później się spodziewać... Dzięki serdecznie za odpowiedzi
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 zaczynam w poniedziałek i kończę w czwartek. ma ktoś lepszy wynik? tak.......................... w czwartek po południu ,a potem kolejny taki maraton od piątku
Prezik27 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 9h dziennie - średnio w tygodniu 38hInżynier Produkcji (praca w NL) Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą? Przyłączam się do pytania. Czym się dokładnie zajmujesz w NL ? Pracę dostałem od razu po studiach, więc ciężko powiedzieć o wymaganiach. W holandii podchodzi się troszkę inaczej do tematu pracownika... w mojej firmie przeznaczają około roku na szkolenie ...w wiekszości polskich oczekują,że od pierwszego dnia człowiek będzie w 100% wydajnym. Na rozmowie kwalifikacyjnej bardziej sprawdzali nie moją wiedzę, a czy ogólnie jestem w miare kumaty. W NL mają dosyć duże zaufanie do człowieka, jak ktoś coś napisze w CV to raczej mu w to wierzą. Mi nawet nie sprawdzali czy naprawdę mam dyplom wyższej uczelni. Oczywiście jednym z wymagań było dosyć sprawne posługiwanie sie językiem angielskim... Odnośnie studiów to ukończyłem kierunek Elektronika i Telekomunikacja na PWr, a pracuje w tzw High-tech firmie produkującej maszyny do fotolitografii. Ogólnie w Nl jest trochć inny system szkolnictwa, jak ktoś ma inż. to jest gość, a magistra mało kto ma . Nie chce zaśmiecać forum swoją historią więc jak co to PW albo gg:6080415
vdm Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 Właśnie stoję przed wyborem specjalności: Specjalność - Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem Specjalność - Logistyka produkcji Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji Mówią, że Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem jest ciężką specjalnością, ale jak już się przez to przebrnie to można dostać dobrą pracę (teraz prawdopodobnie będzie z tym problem, ponieważ zbyt dużo ludzi na to poszło/idzie), drugą opcją jest Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji, nie mam pojęcia co wybrać i czego później się spodziewać... Dzięki serdecznie za odpowiedzi Mój typ to: Systemy zapewnienia jakości produkcji - Na rynku poszukują Manegerów od spraw zapewnienia jakości, specjalistów od Automotiv, więc ja bym się nie zastanawiał.
Pandzior Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 7,5-8h magazynier zmiana nocna od 21 w Dk Pozdro dla pracujących w nocy, ja już prawie sześć lat nocek.
paweu1 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Aktualnie zastępuje kierownika budowy sieci elektrycznych i jednocześnie poznaje stanowisko. Ludzie robią robotę w jeden dzień, a ja jeżdże z papierami 3 dni 8 godzin + godzina dziennie na dojazd
Norbis Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Chwilowo opiekun rodzinny, technik budownictwa.
yarek7504 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Same poważne stanowiska ....a ja jestem operatorem koparki
Rekomendowane odpowiedzi