PyRaS Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś posiada parametry (nazwa, model) przekaźnika (tego od kierunków) w przerywaczu 8D0 941 509H, ewentualnie czy jest możliwość podmiany tego przerywacza na inny model. Na allegro rzadko można trafić używkę tego modelu w cenie poniżej 100 zł. Czy ktoś używał zamiennika z alledrogo za 78 zł ?? http://allegro.pl/wlacznik-swiatel-awaryjnych-audi-a4-b5-95-01-nowy-i2177733564.html , jeśli tak to jakie macie opinie o nim (głównie chodzi mi o trwałość styków na przekaźniku) Pozdrawiam
markus85 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Jeśli mogę Ci doradzić, wyjmij ten przerywacz, i go rozbierz, masz tam takie blaszki, między nie trzeba włożyć np. kawałek zapałki, tak aby ta sprężynka miała większy opór. U mnie pomogło, od 2 miesięcy działa i nic się nie dzieje a sam już się rozglądałem za nowym. Gdzieś na forum jest opis.
PyRaS Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Został on zreanimowany ale styk ma już wypalony i nie bardzo chce mi się kupować tak drogi przerywacz ( ceny są powalające na alledrogo )skoro mogę przelutować sam przekaźnik
markus85 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Faktycznie ceny jak za mokre zboże, ja się zastanawiałem nad założeniem od motocykla, takiego małego, tyle że trzeba delikatnie instalację przerobić, ale na szczęście dostał 2 życie:decayed:
PyRaS Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 A może ktoś skorzystał z oferty z zamiennika ???
PyRaS Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 Nikt a nikt nie bawił się zamiennikiem albo reanimacją tego modelu przez przelutowanie przekaźnika ??
Rekomendowane odpowiedzi