Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zderzak przedni s-line opłaca się???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miesiąc temu zakupiłem a4 1.8T silnik BEX szwajcar 04r. Przykładam się aby zrobić zdjęcia i pochwalić się na forum. Chciałbym założyć zewnętrzny pakiet s-line poszukuje zderzaka przedniego, tylnego i listwy drzwiowe dolne, ale na allegro jest ciężko. Na razie posiadam kratki w zderzak przedni.

Mam pytanie czy opłaca się ten zderzak zakupić

http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4-s-line-01-04r-oryginal-i2178931198.html

Jeśli ktoś może załatwić lub słyszał gdzie o w/w gratach proszę o info

Opublikowano

pakiet s-line niestety nie nalezy do najtanszych i musisz sie z tym liczyc

Opublikowano

Za kompletny przedni zderzak trzeba dac 1000-1200 PLN , listwy drzwiowe 600-700 PLN , tylny zderzak (dokladka) 500-800 PLN :wink:

Opublikowano

Kolego 750 zł to raczej dobra, cena zawsze jeszcze możesz potargować może chociaż na przesyłkę urwiesz dobre i to

Opublikowano

cena dobra,jak kolega wyżej napisał targuj na przesyłkę free,musisz doliczyć koszt kratek nowe 2szt. 185zł ASO,griil dolny 300-350zł plus zaślepki sprysków za 2szt. 80zł allegro-100zł w ASO no i koszt lakierowania więc myślę że powinieneś w do 1700zł powinieneś się zmieścić w całości kosztów

Opublikowano

Ja zrezygnowałem z oryginalnego zderzaka i zamontowałem zderzak niemieckiej firmy RDX już pod duży grill i jestem bardzo zadowolony auto odświeżyło swój wygląd.

Podaje link do strony o mojej niuni:

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?229135-Moja-A4-B6-Schwarze-Perle-po-modyfikacjach&p=2746486#post2746486

Opublikowano
cena dobra,jak kolega wyżej napisał targuj na przesyłkę free,musisz doliczyć koszt kratek nowe 2szt. 185zł ASO,griil dolny 300-350zł plus zaślepki sprysków za 2szt. 80zł allegro-100zł w ASO no i koszt lakierowania więc myślę że powinieneś w do 1700zł powinieneś się zmieścić w całości kosztów

Zdecydowanie wybrałbym ORI. Czyli ten z linku emilk89.

A tak na marginesie, oznaczenie RS4 mógłbyś sobie darować...:wink:

Opublikowano

o jakim ty oznaczeniu RS4 piszesz??

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

i czemu do mojego info

Opublikowano
  • Autor

jak dla mnie tylko ori audi s-line ewentualnie s4

Opublikowano

ale piszesz ze masz przednie 3 kratki w zderzak s-line?jeśli tak to nie kupuj całego zderzaka tylko dolną dokładke z s-line i troche porezaj i będzie gitara..i taniej.bo ostatnio taka dokładka poszła za 200zł

Opublikowano
  • Autor

no właśnie najchętniej kupił bym samą dokładkę ale nie mogę jej nigdzie dorwac w dobrej cenie tzn jest na allegro najtańsza za 400zł to trochę za dużo jak za samą dokładkę

Opublikowano

no to albo brac zderzak albo szukać szukać szukać:decayed: wszystko zależy jak szybko to chcesz mieć

Opublikowano

o jakim ty oznaczeniu RS4 piszesz??

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

i czemu do mojego info

Ah... To się odnosiło do postu waldek22 który był raz niżej... poprostu źle nacisłem "odpowiedz z cytatem".

Opublikowano

Kolego, nie za tanio liczysz dolny grill ? myślałem że 450zł w ASO.

Opublikowano

nie napisałem nic o cenie ASO tego grila tylko cena allegro :wink:

Opublikowano

Właśnie zerkam, ale chyba nie ma nic obecnie na allegro jeśli chodzi o środkowy dolny grill.

Opublikowano
nie napisałem nic o cenie ASO tego grila tylko cena allegro :wink:
gril nie do dorwania na allegro :wink:

Moim zdaniem wszystko leży na allegro tzn. zderzak przedni, tylny i listwy.

Co do grila to wypowiedziałem sie już powyżej.

Opublikowano

Dokładnie tak, wszystko do wyrwania na allegro, ja swój z kratkami wyrwałem za 900 więc można, kłopot zaczyna się ze spryskami hehe

Opublikowano
  • Autor

A więc postanowione:

Zderzak przedni cały z allegro za 750zł (miała byc początkowo sama dokładka ale nie chce mi się bawic)

Kratki boczne już mam