Mijagi Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Witam panowie, wiem, że mam trochę śmieszny problem, ale może mi pomożecie. Mianowicie, powiedzcie mi jak łatwo i szybko usunąć klej po ciężarkach?? mam tego trochę na każdej alufeldze. Z góry dzięki
emay Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Dobry płyn do mycia felg alu zostawiony na kilka minut powinnien pomóc próbowałeś?
Mijagi Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 Jeszcze nie, K2 wystarczy czy musi być jakiś lepszy??
emay Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Mi pomógł z zastygniętą smołą na felgach to myśle, że wystarczy. Dodatkowo jak nie zejdzie to benzyna/rzadki papier ścierny.
armando Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 przeciez nozykiem se to zdrap delikatnie
chriss Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 nożykiem to sobie lakier zniszczy ja używałem plastikowej szpachelki a potem jakiś płyn do mycia felg (można też benzyną ekstrakcyjną )
mlodyabc Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Są specjalne krążki na wiertarke ale możesz tak jak koledzy wyżej piszą.
Sublime Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Zobacz sobie to: http://www.novol.pl/strony/1/i/212.php U mnie przy zakładaniu opon na fele na ok 20cm na każdej feldze przykleiła się na rancie warstwa tego silikonu ze smołą (to od środka opony), niczym nie szło zmyć, póki nie zastosowałem Novol Plus 780. Kosztuje grosze, a jaki szybki efekt
Rekomendowane odpowiedzi