Opublikowano 17 Marca 201214 l Tu gość ma ponoć oryginał. A koledzy ma ktoś dojście, zeby sprawdzić ile wołają w ASO za taka gałkę?http://moto.allegro.pl/nowa-oryginal-galka-zmiany-biegow-audi-a4-a6-80-i2188900074.html Jest to ori ale przedlift. W aso też coś koło 70-90zł. Poliftowa, skórzana w aso to koszt około 250zł
Opublikowano 18 Marca 201214 l Tu gość ma ponoć oryginał. A koledzy ma ktoś dojście, zeby sprawdzić ile wołają w ASO za taka gałkę?http://moto.allegro.pl/nowa-oryginal-galka-zmiany-biegow-audi-a4-a6-80-i2188900074.html też taką miałem i na po lifta zmieniłem...ja na szrot pojechałem gdzie angliki rozbierają i bez problemu znalazłem gałkę po lifcie
Opublikowano 18 Marca 201214 l 250zl za galeczke bym nie dał. A ile, jeśli mogę wiedzieć, dałeś za taka poliftowa na szrocie?
Opublikowano 18 Marca 201214 l 40 zł za gałeczkę + mieszek... mieszek jest w dobrym stanie jednak gałeczkę muszę pomalować renoskór bo trochę jest wytarta...
Opublikowano 18 Marca 201214 l polecam cos takiego http://allegro.pl/lakier-farba-do-skory-skor-72-kolory-50-ml-i2158016236.html ale chyba trzeba użyć podkladu i lakieru mojego kolegi jakiś znajomy w porsche cayennie kierownice tym robił i niby zadowolony
Opublikowano 18 Marca 201214 l no właśnie takie coś kupiłem, jak wrócę do domu to spróbuje podziałać u siebie i efekty oczywiście pokaże
Opublikowano 18 Marca 201214 l czekamy czekamy:wink: a czy po takiej renowacji spraymen długo wytrzyma efekt? nie wytrze sie zaraz czasem ? ten srodek?
Opublikowano 18 Marca 201214 l jak robiłem kierownice podobnym środkiem chyba z trzy razy pędzelkiem smarowałem i było ok. Nie zostawia śladów na rękach i ubraniach, ale jak przetrę mokrą chusteczką (taką jak dla dzieci) to jest cała czarna jakby strasznie brudna.
Opublikowano 18 Marca 201214 l dla dzieci to były to chyba nie... hm nie wiem ale ważne, że na rękach i ubraniach nigdy śladu nie było
Opublikowano 18 Marca 201214 l Autor No alkohol to na pewno nie jest ale coś co odtłuszcza i usuwa brud z rączek dziecięcych Więc i na skórę może działać zmywająco... Lepiej takimi chusteczkami nie przemywać skóry tylko używać specjalnych środków do pielęgnacji skóry.
Opublikowano 18 Marca 201214 l czyli warto taki zabieg wykonac , jakiej firmy preparat polecacie i w jakiej ilosci nalezy go nanosić?
Opublikowano 19 Marca 201214 l Autor na allegro widzę sporym powodzeniem cieszy się renoskór, nie jest drogi ok. 12 zl z przesylką więc myślę, że warto zaryzykować.
Opublikowano 19 Marca 201214 l Był topic tu na forum że renoskór jest do d*py. Po kilku miesiącach i w szczególności na słońcu pęka. Nie wiem jak ten preparat który tu się przewinął, jak ktoś już ma dłuższy czas to niech się wypowie.
Opublikowano 19 Marca 201214 l nie ja dopiero go w weekend wypróbuje..no mnie też niestety doszły wieści, że ten preparat nie jest za dobry więc do skóry muszę rozejrzeć się za czymś innym a renoskór będzie tylko na odnowienie gałki poliftowej..
Opublikowano 8 Czerwca 201214 l Koledzy czy taka gałka podejdziue do przedliftowej b5-ki? Oryginalna gałka + mieszek zmiany biegów AUDI A3 (2384161435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 8 Czerwca 201214 l I właśnie taką chciałem wam zaproponować Zajjj... leży w dłoni i pięknie się prezentuje