Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gałka zmiany biegów z polifta do przedlifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tu gość ma ponoć oryginał. A koledzy ma ktoś dojście, zeby sprawdzić ile wołają w ASO za taka gałkę?

http://moto.allegro.pl/nowa-oryginal-galka-zmiany-biegow-audi-a4-a6-80-i2188900074.html

Jest to ori ale przedlift. W aso też coś koło 70-90zł. Poliftowa, skórzana w aso to koszt około 250zł

Opublikowano
Tu gość ma ponoć oryginał. A koledzy ma ktoś dojście, zeby sprawdzić ile wołają w ASO za taka gałkę?

http://moto.allegro.pl/nowa-oryginal-galka-zmiany-biegow-audi-a4-a6-80-i2188900074.html

też taką miałem i na po lifta zmieniłem...ja na szrot pojechałem gdzie angliki rozbierają i bez problemu znalazłem gałkę po lifcie ;)

Opublikowano

250zl za galeczke bym nie dał. A ile, jeśli mogę wiedzieć, dałeś za taka poliftowa na szrocie?

Opublikowano

40 zł za gałeczkę + mieszek... mieszek jest w dobrym stanie jednak gałeczkę muszę pomalować renoskór bo trochę jest wytarta...

Opublikowano

no właśnie takie coś kupiłem, jak wrócę do domu to spróbuje podziałać u siebie i efekty oczywiście pokaże :)

Opublikowano

czekamy czekamy:wink:

a czy po takiej renowacji spraymen długo wytrzyma efekt? nie wytrze sie zaraz czasem ? ten srodek?

Opublikowano

jak robiłem kierownice podobnym środkiem chyba z trzy razy pędzelkiem smarowałem i było ok. Nie zostawia śladów na rękach i ubraniach, ale jak przetrę mokrą chusteczką (taką jak dla dzieci) to jest cała czarna jakby strasznie brudna.

Opublikowano
  • Autor

A te chusteczki nie są nasączone czymś w podobie alkoholu?

Opublikowano

dla dzieci to były to chyba nie... hm nie wiem

ale ważne, że na rękach i ubraniach nigdy śladu nie było

Opublikowano
  • Autor

No alkohol to na pewno nie jest ale coś co odtłuszcza i usuwa brud z rączek dziecięcych :) Więc i na skórę może działać zmywająco... Lepiej takimi chusteczkami nie przemywać skóry tylko używać specjalnych środków do pielęgnacji skóry.

Opublikowano

czyli warto taki zabieg wykonac , jakiej firmy preparat polecacie i w jakiej ilosci nalezy go nanosić?

Opublikowano
  • Autor

na allegro widzę sporym powodzeniem cieszy się renoskór, nie jest drogi ok. 12 zl z przesylką więc myślę, że warto zaryzykować.

Opublikowano

no ja waśnie takie coś kupiłem...

Opublikowano
  • Autor

AndrzejAj3 i już wypróbowałeś tę farbe?

Opublikowano

Był topic tu na forum że renoskór jest do d*py. Po kilku miesiącach i w szczególności na słońcu pęka. Nie wiem jak ten preparat który tu się przewinął, jak ktoś już ma dłuższy czas to niech się wypowie.

Opublikowano

nie ja dopiero go w weekend wypróbuje..no mnie też niestety doszły wieści, że ten preparat nie jest za dobry więc do skóry muszę rozejrzeć się za czymś innym a renoskór będzie tylko na odnowienie gałki poliftowej..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I właśnie taką chciałem wam zaproponować :naughty:

Zajjj... leży w dłoni i pięknie się prezentuje

Opublikowano

czyli podejdzie