dyzioobryte Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Koledzy mam pytanie mam do kupienia za bezcen lampy poliftowe ale od ANGLIKA... Czy warto kupić?? da rade je przestawić żeby świeciły prawidłowo??
15lolo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 rozumiem ze mowa o przednich lampach na soczewce masz taką przyslone którą musisz przestawic nie zapomnij o kostkach do lamp
dyzioobryte Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 tak kolego przednich:) to mowisz ze spokojnie bez problemu to zmieni?? bo mam po 100zł do kupienia:)
davidoff82 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Niekiedy nie ma tej przesłony (miałem tak w lampach Valeo z2009 roku), trzeba wydłubać soczewke i ręcznie obrócić przesłonkę - w dziale warsztat pisze co i jak.
15lolo Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 tak jak kolego wspomnial wyzej poszukaj w dziale warsztat ps musisz w błotnikach wyciac miejsce
LOKO Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Podrezać błotniki, zmienić kostki, przestawić przesłonki i jest A za tą kasę nawet bym się nie zastanawiał...
Rekomendowane odpowiedzi