tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Witam. Pany, mam pytanie, przechodzi ktoś z Was do Play z innej sieci? Jeśli nie to może ktoś ze znajomych . Zbieram dla syna na PSP i jeśli ktoś z mojego polecenia przejdzie a wysokość abonamentów wszystkich moich poleconych osób przekroczy 150zł, więc nie dużo, to synek będzie miał PSP. Jeśli ktoś przejdzie z mojego polecenia to dostanie jak dobrze pamiętam 50 dodatkowych minut na rozmowy Jeśli ktoś chce mi pomóc to będę wdzięczny.
#Przemo# Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 gdybyś pisał rok temu to bym pomógł. razem z młodą przeszliśmy do Play. Teraz już lipa
tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Dzięki Przemku za zainteresowanie Jakby co to może znajomi a jak nie to może się jeszcze ktoś znajdzie. Nie jest to na wczoraj jak to mówią. Może komuś poprostu w tym roku kończy się umowa i będzie chciał przejść do play. Ja nikogo nie namawiam ale tak przy okazji
KIKO80 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 2 tygodnie temu zmienilsmy wiec tez lipa.
tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 szkoda że wcześniej nie napisałem ale dziękuję
qrczak91 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 szkoda, że wcześniej nie widziałem, podpisaliśmy umowę dwa dni temu :wallbash:
tomaszstn Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 szkoda, że wcześniej nie widziałem, podpisaliśmy umowę dwa dni temu :wallbash: Szkoda ale również dziękuję za zainteresowanie, temat już kilka dni wisi ale nie chcę być natarczywy i się wszędzie reklamować. Jak ktoś się trafi to będę bardzo wdzięczny ---------- Post dopisany 16-04-2012 at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2012 at 21:48 ----------
PABLO Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Stary po co zakładasz taki temat:grin: Co do tych dodatkowych minut to każdy ma bez żadnego polecenia, wystarczy o to się zapytać w salonie:wink: Ja też tak "kombinowałem" na forum dałem info o tym tak samo na Facebook ale odpuściłem temat pomimo tego że obok mnie w pracy mam salon Play i koleżanka pracuje
johny_walker Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jak będę wiedział to Ci kogoś podrzucę, mi brakowało 10 zł do tych 250 bo za taką łączną sumę abonamentów jest PS3 za złocisza O dziwo pomocna okazała się babcia, która przeszła do Play i PS3 już w domku. Pozdrawiam
tomaszstn Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Stary po co zakładasz taki temat:grin:Co do tych dodatkowych minut to każdy ma bez żadnego polecenia, wystarczy o to się zapytać w salonie:wink: Ja też tak "kombinowałem" na forum dałem info o tym tak samo na Facebook ale odpuściłem temat pomimo tego że obok mnie w pracy mam salon Play i koleżanka pracuje Przecież jasno napisałem że zbieram punkty na gierkę dla syna, chce ktoś pomóc to pomoże, nie chce to nikogo nie zmuszam, po co zbędne komentarze, na forum sobie mamy pomagać więc nie wiem w czym masz problem. ---------- Post dopisany at 01:01 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ---------- Jak będę wiedział to Ci kogoś podrzucę, mi brakowało 10 zł do tych 250 bo za taką łączną sumę abonamentów jest PS3 za złocisza O dziwo pomocna okazała się babcia, która przeszła do Play i PS3 już w domku. Pozdrawiam Jeśli będziesz mógł pomóc to dzięki wielkie, temat cały czas aktualny, również pozdrawiam
tomaszstn Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Niestety nic nawet znajomi dali plamę bo brali po 2 abonamenty i ten drugi już na siebie, co jest zrozumiałe, ale ten pierwszy mogli na mnie trudno się rozmawia na ten temat
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Niestety nic nawet znajomi dali plamę bo brali po 2 abonamenty i ten drugi już na siebie, co jest zrozumiałe, ale ten pierwszy mogli na mnie trudno się rozmawia na ten temat Akcja trwa cały czas więc trzeba się pytać ludzi i szukać
julo23 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Też kiedyś na to liczyłem ale nie każdy jest taki bezinteresowny niestety
tomaszstn Opublikowano 28 Września 2012 Autor Opublikowano 28 Września 2012 Niestety nic nawet znajomi dali plamę bo brali po 2 abonamenty i ten drugi już na siebie, co jest zrozumiałe, ale ten pierwszy mogli na mnie trudno się rozmawia na ten temat Akcja trwa cały czas więc trzeba się pytać ludzi i szukać Szukam, szukam i nic ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- Też kiedyś na to liczyłem ale nie każdy jest taki bezinteresowny niestety Czasami się zdarza
Rekomendowane odpowiedzi