Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja A4 B7 - Schwarze Perle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Felgi to najbardziej rasowe po 2000 euro za komplet Diablo/Gianna.

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Tu masz podobne za 3600 euro

http://www.ebay.de/itm/Diablo-Elite-10x24-5x115-120-BMW-X5-X6-300C-Camaro-SRT8-/120786248518?pt=Auto_Felgen&hash=item1c1f6be346

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Moje były trochę tańsze

Opublikowano

Niestety przekombinowałes kolego...felgi i te srebrne dodatki plus ten przerobiony przód...porażka...taki "wiejski" tuning,nie obrażając nikogo...

Opublikowano

No fakt trochę przesadziłeś z tym pakietem zewnętrznym ale najważniejsze że tobie się podoba

No i plus że te zderzaki to nie laminat :wink:

Opublikowano

:hi:

jak wywalisz:

- zderzak z tym grilem pseudo b7,

- przednie lampy,

- tylne lampy,

- końcówki wydechu albo do wywalenia albo bardziej schować w zderzak

- znaczek RS4

to autko będzie git - teraz mi się nie podoba - jednym słowem "wiocha" :sick3:

...oczywiście mi nie musi się podobać bo to nie moje auto i zrobisz jak chcesz :wink:

Opublikowano

Fajny allroad :) Poza dziobem zmiany oczywiście na plus - na pewno kupiliście tą A5 w 1997 roku ? :)

Opublikowano

Też mam wrażenie że pierwsze A5 wychodziły dużo później ... :)

Opublikowano

Jakieś 10 lat póżniej, ale widocznie to tylko literówka.

Opublikowano
  • Autor

Sorki oczywiście z 2007 roku - już poprawiam

Opublikowano

jak wywalisz:

- przednie lampy,

- tylne lampy,

- znaczek RS4

...oczywiście mi nie musi się podobać bo to nie moje auto i zrobisz jak chcesz :wink:

no i gleba by sie przydała bo wygląda jak allroad

Opublikowano

ładne auto ma Twoja żona :good: ale B6 niestety mi się nie podoba w Twoim wydaniu..

Opublikowano

nie wiem dlaczego poszedłeś w stronę dużego grilla w tej twojej B6 , przecież "wszyscy :wink:" na tym forum wiedzą o tym że ten duży grill z przodu kompletnie nie pasuje do budy B6 no chyba że porezane to jest tak jak ma to jeden masz kolega z forum :whistling: .

Oglądałem tą twoją strone gdzie kupiłeś ten przedni zderzak i znalazłem coś o wiele lepiej wyglądającego i podchodzące pod stylizacje s-line no i tańszy o parę euraczy od tego twojego

775_2.jpg

775_0.jpg

775_1.jpg

---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:13 ----------

a to jest ten twój tylko że tutaj to jakoś wygląda , jest jakaś gleba , fajne koła no i te lampy , u ciebie tak to nie wygląda :thumbdown:

41_0.jpg

dla porównania twój

b6d002a3212e76d0.jpg

Opublikowano

Nie kumam po co ludzie pchają się na siłę w te grile pseudo b7 lub paski ledowe z przodu :facepalm::thumbdown: ...w sumie tobie ma się podobać ale przemyśl to co ci piszemy...

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za każdą krytyczną wypowiedź! Dlaczego mam się obrażać? Dobrze wiedziałem, że taka reakcja nastąpi o czym przecież napisałem. Mikaszi zdjęcie z boku auta jest robione z przyklęku i dlatego wydaje się że auto stoi wysoko. Poprawie fotki jak przyjade do kraju. W planie i tak mam zawiasy gwintowane! Co do świateł do jazdy dziennej to uważam że jest to ogólnoświatowy trend i wszystkie nowsze audi właśnie w takie światła są wyposażane

---------- Post added a$(KGrHqN,!oME9c54uKu(BPZMKBjHsQ~~60_12.JPGt 11:56 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

Mikaszi dlaczego piszesz, że duży grill nie pasuje do budy A4 B6? przecież buda A4 B7 niczym po za tym grilem i światłami się nie różni?

Opublikowano

Rozni sie linia nadwozia i przetloczeniami.

W dodatku tyl z b6 nie pasuje jakos calosc z przodem b7.

Opublikowano
  • Autor

Dziadek napisał -Nie kumam po co ludzie pchają się na siłę w te grile pseudo b7 lub paski ledowe z przodu

Bo takie zmiany odmładzają auto!. Jedni restaurują lub budują repliki starych aut a inni wprowadzają innowacje i trendy obecnie stosowane.

Opublikowano
Dzięki za każdą krytyczną wypowiedź! Dlaczego mam się obrażać? Dobrze wiedziałem, że taka reakcja nastąpi o czym przecież napisałem. Mikaszi zdjęcie z boku auta jest robione z przyklęku i dlatego wydaje się że auto stoi wysoko. Poprawie fotki jak przyjade do kraju. W planie i tak mam zawiasy gwintowane! Co do świateł do jazdy dziennej to uważam że jest to ogólnoświatowy trend i wszystkie nowsze audi właśnie w takie światła są wyposażane

---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

Mikaszi dlaczego piszesz, że duży grill nie pasuje do budy A4 B6? przecież buda A4 B7 niczym po za tym grilem i światłami się nie różni?

Duży grill to może i pasuje ale ten oryginalny z B7 no i najlepiej żeby był s-line lub S4 lub RS4 i to najlepiej w całym pakiecie zobacz jak to wygląda u naszego klubowicza Nosb, ten co ty założyłeś trochę odbiega od tego co jest w B7 . U mnie w uk trochę tych porezanych samochodów jeździ i wcale mnie nie zdziwiło to co pokazałeś dlatego tak łagodnie potraktowałem tą twoją porezaną furka i tak jak pisałem , to jest tylko moje zdanie bo każdy ma swój gust , autko jest napewno inne niż większość tych na forum ale najważniejsze że tobie się podoba :wink:

dobra gleba

wywal ten znaczek RS4

schowaj trochę tu rurki

wywal chrom z tylnej klapy

listwy boczne walni w kolor auta lub czarny mat

lampy jeszcze ujdą :kox: miałem takie same przednie w moje poprzedniej B5

po tym powinno być dużo lepiej :wink:

Opublikowano
Dziadek napisał -Nie kumam po co ludzie pchają się na siłę w te grile pseudo b7 lub paski ledowe z przodu

Bo takie zmiany odmładzają auto!. Jedni restaurują lub budują repliki starych aut a inni wprowadzają innowacje i trendy obecnie stosowane.

spoko masz rację ale w/g mojego gustu ty tylko oszpeciłeś auto :whistling: a nie odmłodziłeś

Opublikowano
  • Autor

Mikaszi

U mnie w Reichu też tych fur jest sporo - na spoty przyjeżdżają 2 takie zrobione z RDX jak moja, 2 zrobione z Stylocars i 3 fury z CSR.

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

441626501_689559.jpg

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

sc1014.jpg

---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

Ale ja wybrałem tuning z RDX i uważam że jest super

Opublikowano

jak wywalisz:

- przednie lampy,

- tylne lampy,

- znaczek RS4

Nic dodać nic ująć.

Opublikowano

teraz kazdy moze sobie przedłuzyc i wciagnac RS4 na miescie