Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja A4 B7 - Schwarze Perle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
aea8c7949f0caebegen.jpg
Opublikowano
  • Autor

wszystkie prace tuningowe wykonałem sam po za lakierowaniem

Opublikowano

Stylistycznie auto podoba mi sie tylko w srodku kierka navi dekory kubly i fis . Natomiast zewnecznie jak dla mnie wiocha ,jedynie liswy od s4 kola porazka jak i ten zderzak z przodu nie podchodzi mi to wg powodzenia bo pewnie sie przyda

Opublikowano

:doh::doh::doh:

co to ma być to jest B7 bo jeśli tak to załóż w innym miejscu swój wątek :polew::polew::polew:

mody poza przodem i tyłem jak najbardziej w dobry kierunku ale z tym zderzakami i lampami przednimi to kompletnie z d*py :facepalm:

Opublikowano

Artur Ty się nie znasz za grosz- przecież to jest ta limited edyszon - B6/B7/Sline/RS4

Kolego mi osobiście auto sie nie specjalnie podoba ale bravo za włożoną pracę :thumbup1:

Opublikowano

takie ladne autko bylo :facepalm:

Opublikowano

Środek na wielki + :thumbup1:

Ale tak jak napisał kolega wyżej z zewnątrz zalatuje trochę wiochą i według mnie podchodzi pod Allroada no i ten przód :doh: , już lepiej by wyglądało z przodem od B7 s-line lub s4,rs4 , no ale jak to sie mówi o gustach się nie dyskutuje , robiłeś samochód dla siebie a nie dla ludzi .

Szerokości życzę :hi:

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

i wywal ten znaczek RS4 teraz dopiero zauważyłem :facepalm:

Opublikowano

szacunek za odwage i naklad pracy i zapewne pieniazka... ale moim zdaniem co za duzo to i swinia nie zezre:)

Opublikowano

jakbys wszystko to co masz w chromie zrobil w czerni odrazu by to lepiej wszystko wygladalo,no i znaczek rs4 na 2.0 ??

Opublikowano

tak jak koledzy wcześniej napisali..środek na duzy plus.z tym panelem klimatronica to ciekawy pomysł.ale reszta to juz gorzej.tył jeszcze ujdzie bo lampy nawet fajne i zderzak tez ale ten chrom nad tablicą to już wieś tańczy i śpiewa.końcówki wydechu jakieś dziwne.felgi?jak sie komu co podoba.te listwy s4 fajne ale czarne byłyby lepsze.a jeśli chodzi o przód?hmm..pasuje jak świni siodło.ale to tylko moje zdanie.to tobie ma sie podobać

Opublikowano

Matko jedyna! dlaczego taką drogę obrałeś :facepalm:

Opublikowano

Nie podoba mi się : za wysoko stoi jak na RS4, błehehhe, zderzak z brodą też nie pasuje do B6 , czarne lampy z tyłu -wioska, felgi brzydkie. uchwyt bagażnika, wystające rury.

Podoba mi się : dekory - fajnie to wyszło, szacunek za mody odnośnie wyposażenia. tutaj duży plus.

mam nadzieję że sie nie obrazisz za szczerą ocene.

Opublikowano

jak ci się sprawują listewki s4 z laminatu? wszystko ok?

Opublikowano
  • Autor

Listwy drzwiowe s4 nie są z laminatu kupiłem ori i dałem do malowania na ALU MAT

Opublikowano

takie piekne listwy tak zniszczyć :facepalm:

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

wiecej chromu bo jeszcze za malo jest :polew:

srodek kosa ale na reszte zly kierunek obrales:facepalm:

Opublikowano

Zrobileś z b6 typowo turecką fure, oprócz środku, wszystko out. Ale każdy ma swój gust ...

Opublikowano

OMG :) Kogoś poniosła fantazja :)

Zakładaj na przód zderzak z S-line, wywal te lampy, pozbądź się tych chromowanych wstawek, zmień chińskie felgi na coś rasowego a będą z niego jeszcze ludzie