lapawwa Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Koledzy jak spisuje się w porównaniu do tanszych zestawów sub fabryczny subwoofer nokii?
Góral.tz Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 ja jestem zadowolony z nagłośnienia jakie audi zamontowało fabrycznie oczywiście mowa o subie nokii
krzysaudi Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Na pewno nie jest to trzęsienie ziemi . Ja dołożyłem DLS-a bo mi brakowało . Chociaż fabryczny gra tak aby tylko dodać głębi , a nie żeby masować plecy.
lapawwa Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 No to fajnie : ), wystarczy ta przejsciówka z allegro aby go podlaczyc do nie ori radia (pioneer)? A sub z polifta pasuje do przedlifta?
mateooo25 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 sub nokii to porazka , dajcie spokoj wogole go nie slychac na przednich siedzeniach jedynie w bagazniku lepiej graja glosniki w przednich drzwiach
Góral.tz Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 sub nokii to porazka , dajcie spokoj wogole go nie slychac na przednich siedzeniach jedynie w bagazniku lepiej graja glosniki w przednich drzwiach nie zgodzę się zawsze możesz ustawić w radiu rozłożenie dźwięku próbowałeś kiedyś najlepiej kolego wsiądź kogoś z takim subem i posłuchaj
mateooo25 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 mam kolego sub nokii u siebie zreszta cale granie nokia plus radio audi symphony i straszna porazka opcji te radyjko ma troche, ustawisz bardziej na tyl to i tak lipa jest bo go nadal nie slychac
Góral.tz Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 no nie wiem ja zadowolony jestem hehe ale co kto chce
MASATO Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 sprawa wygląda tak że przy concercie sub grał lepiej niż przy obecnym symphony, głębszy bas był, dodam że kombinowałem z ustawieniami i dalej nie ma takiego dzwięku z suba jaki był przy concercie. Natomiast o wiele lepiej na symphony gra przód .
Kris_Poznań Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Witam,koledzy mam A4 B6 z navi plus oraz systemem bose,mam dwa pytanie 1. Czy jest możliwa zmiana ustawień ,żeby sub grał cały czas tak samo a nie zmieniał jakości pod wpływem prędkości jazdy?? 2.Czy da się podpiąć w jakiś sposób pod to mp3 ż góry dzięki za odp
Magicbattle Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 da sie kolega na forum sprzedaje emulator za 49 zl a jak nie na alledrogo sa po 100. wylaczyc zmiane pod wplywem predkosci nie wiem czy to sie w wagu ustawialo w vagu czy w radiu. ale chyba w radiu. trzeba wylaczyc opcje gava czy cos takiego.
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 wystarczy, ze wylaczysz Gala w menu nawigacji (Nastawy). Podpiecie mp3/telefonu - emulator. Jak chcesz miec mp3 z pendrive'a/kart SD, to jest Xcar link na allegro:)
Rekomendowane odpowiedzi