Lukasz_mk2 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) z tego co mi się wydaje to z anglika lusterka są pod innym kątem niż u nas, ale jak masz lusterka w ręku to je po prostu przełóż i zobaczysz czy jesteś w stanie je ustawić tak by było wszystko w nich widać. Aby je przełożyć wystarczy w zasadzie zdjąć tapicerki z drzwi, odkręcić obecne lusterka i przykręcić nowe, więc roboty maks na 40 min. - nie musisz ich nawet podłączać pod instalację, bo ręką spokojnie uda Ci się przestawić szkło. Edytowane 29 Listopada 2017 przez Lukasz_mk2
Bromchit Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 W dniu 28.11.2017 o 13:30, roni07 napisał: Panowie, a przerabiał ktoś lusterka składane z anglika na europe ? Mam takie z anglika i nie wiem czy da sie to przerobić... ktoś coś ? Lustra z anglika różnią się tylko mocowaniem (element przykręcany do drzwi). Ruchoma część jest identyczna jak w wersji europejskiej. Tak samo jest z lusterkami od cabrio.
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 W dniu 3.12.2017 o 22:27, Bromchit napisał: Lustra z anglika różnią się tylko mocowaniem (element przykręcany do drzwi). Ruchoma część jest identyczna jak w wersji europejskiej. Tak samo jest z lusterkami od cabrio. Mam zamontowane lustra ale potrzebuję rozpiski takiej prostej jak cep żeby podłaczyć składanie . Ma ktoś ? Pozdrawiam i dzięki
Voucher Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Moduł 8E0959433AR obsłuży składane lusterka?
llor150 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października W dniu 4.04.2020 o 21:56, Voucher napisał(a): Moduł 8E0959433AR obsłuży składane lusterka? Robiłeś modyfikacje lusterek i działały na tym module? Mam taki sam, dokładałem elektryczne szyby do tyłu i wszystko działa, zastanawiam się czy lusterka też będą 🤔
Voucher Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 14 godzin temu, llor150 napisał(a): Robiłeś modyfikacje lusterek i działały na tym module? Mam taki sam, dokładałem elektryczne szyby do tyłu i wszystko działa, zastanawiam się czy lusterka też będą 🤔 Sorry, ale już nie pamiętam czy na tym konkretnie module robilem. Fura już dawno sprzedana.
Rekomendowane odpowiedzi