Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] pocas - SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nadszedł przykry czas : )

Auto oznaczam jako do sprzedania. Na dniach wrzucę ogłoszenie i wymyśle cenę. Nie planuje nic wyciągać i sprzedawać "poza" autem.

Opublikowano

o żesz :shock3:

jak to auto się zmieniło:kox:

przepiękne :slina:

Nie ma to jak wyrezać cudeńko i sprzedawać :decayed: by rezać od nowa?:naughty:

Opublikowano

Bym nie kupił swojego, to byśmy sie dogadali :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Opublikowano

szkoda że już teraz sprzedajesz myślałem że jeszcze z rok potrzymasz :) niestety nie mam teraz takiego budżetu ;/

autko rewelacyjne, robi wrażenie

Miejmy nadzieje że następne tez będzie ( () () () )

Pozdrawiam

Bartek musisz opchnąć swoje 2 wozidła to akurat kupisz od Witka :D

Opublikowano

bez przesady;p jedno bym opitolił, to już by starczyło:)

Opublikowano

jakbyś Bartek sprzedawał cabrio to pamiętaj że rns-e leci do mnie :P

sorry za ot już nie zaśmiecam wątku

Opublikowano

Co będzie nastepne??

Fajna cena jak za taki wypas.

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście że Audi : )

Opublikowano

Już się znudził? :)

Za taką cene to szybko pójdzie.

Opublikowano
  • Autor

Oby. Muszę mieć na felgi do nowego :decayed:

Opublikowano

swietnie wyglada w tej czerwieni z czarna fela :slina: szkoda sprzedawac ale jak jest mozliwosc

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieje tylko że trafi do kogoś kto tak jak ja lubi poświęcić weekend na dłubaniu :) kolejne auto troszkę mniej czasu mi zabierze... :grin:

Opublikowano

Pocas co następne B8? A5:naughty:? fura miażdży i cena atrakcyjna, powodzenia życzę bo wiem jaka jest wiara przy sprzedaży doinwestowanego auta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak stanie przed domem to na pewno dam znać :)

---------- Post dopisany 18-10-2013 at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany 06-10-2013 at 18:19 ----------

Sprzedane. Do zobaczenia :)

Opublikowano

:cry:

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------

trafila chociaz do godnego wlasciciela?:wink:

Opublikowano
  • Autor

To się okażę :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------

Czy godnego... mysle ze mogl trafic w gorsze rece :) Kazde moje poprzednie autko bylo dopieszczone. A6 sprzedalem w jeden dzien wiec to o czyms swiadczy.

Wczoraj przyprowadzilem samochod a dzisiaj juz drobne mankamenty poprawione - nie wszystkie bo brakuje czasu i temperatura na zewnatrz nie rozpieszcza.

Poprawione oswietlenie uchwytu na kubek

Naprawiony zamek w prawych drzwiach

Poprawiony fotel kierowcy

Zmienione oswietlenie wnetrza z LED na tradycyjne (strasznie mocne te diody i mialy zimna barwe za ktora nie przepadam)

Ze swojej strony obawiam sie tylko folii za jakis czas, zeby sie nie odklejala czy zeby cos pod nia nie "zakielkowalo" - nigdy nie przygladalem sie samochodom oklejonym w calosci z folii ale tego czlowieka czy ludzi ktorzy oklejali to auto niestety nie polecam. Jestem pedantem i tutaj przymykam oko na niektore detale ale docinanie folii i naklejanie paseczkow to troche druciarstwo (chyba ze tak robi kazdy).

Do ogarniecia swiatla przeciwmgielne a raczej brak ich reakcji na wlacznik i drobna nieszczelnosc wydechu gdzies na poczatku ukladu ale nie bede zasmiecal koledze tematu. Na pewno to co do zrobienia i o czym wiem bedzie zrobione + przekodowanie modulu komfortu (centralnego zamka) pod siebie - przyzwyczajenie z A6.

Opublikowano

Czy godnego... mysle ze mogl trafic w gorsze rece :) Kazde moje poprzednie autko bylo dopieszczone. A6 sprzedalem w jeden dzien wiec to o czyms swiadczy.

Wczoraj przyprowadzilem samochod a dzisiaj juz drobne mankamenty poprawione - nie wszystkie bo brakuje czasu i temperatura na zewnatrz nie rozpieszcza.

Poprawione oswietlenie uchwytu na kubek

Naprawiony zamek w prawych drzwiach

Poprawiony fotel kierowcy

Zmienione oswietlenie wnetrza z LED na tradycyjne (strasznie mocne te diody i mialy zimna barwe za ktora nie przepadam)

Ze swojej strony obawiam sie tylko folii za jakis czas, zeby sie nie odklejala czy zeby cos pod nia nie "zakielkowalo" - nigdy nie przygladalem sie samochodom oklejonym w calosci z folii ale tego czlowieka czy ludzi ktorzy oklejali to auto niestety nie polecam. Jestem pedantem i tutaj przymykam oko na niektore detale ale docinanie folii i naklejanie paseczkow to troche druciarstwo (chyba ze tak robi kazdy).

Do ogarniecia swiatla przeciwmgielne a raczej brak ich reakcji na wlacznik i drobna nieszczelnosc wydechu gdzies na poczatku ukladu ale nie bede zasmiecal koledze tematu. Na pewno to co do zrobienia i o czym wiem bedzie zrobione + przekodowanie modulu komfortu (centralnego zamka) pod siebie - przyzwyczajenie z A6.

Zakładaj temat i nie p... :decayed::decayed: :wink:

Opublikowano

Fajnie, że nie poszła daleko tylko w okolice :wink: będzie ją widać czasem :naughty: