xxxSzYbAxxx Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 To Ty nie widziałeś jak jego koło mojej stoi Nie pier*** ze masz b6 suv? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 To Ty nie widziałeś jak jego koło mojej stoi Nie pier*** ze masz b6 suv? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 jeszcze wyży
Gość cwiara Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Spox. Dawno nikt tu nie zaglądał Doszły wlepki Jedna ze zlotu OEM+ a druga indywidualna cwiarowa
Gość cwiara Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Dzis doszedł kolejny mod. Montaż zderzaka ze spryskami i całego układu mycia lamp. Następnie bedzie montowany układ samopoziomowania. -nowy zderzak ze spryskami (szkoda ze nie s-line:slina:) -nowy zbiornik płynu do spryskiwaczy pod xenon
xxxSzYbAxxx Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Dzis doszedł kolejny mod. Montaż zderzaka ze spryskami i całego układu mycia lamp. Następnie bedzie montowany układ samopoziomowania. Mamy sobie wyobrazic? A gdzie foty? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 A ile to roboty Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Arkadiush Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Spox.Dawno nikt tu nie zaglądał Doszły wlepki Jedna ze zlotu OEM+ a druga indywidualna cwiarowa http://s9.postimg.org/mwy0t82nv/cwiara.jpg bardzo fajne wlepki
Gwerty Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Dzis doszedł kolejny mod. Montaż zderzaka ze spryskami i całego układu mycia lamp. Następnie bedzie montowany układ samopoziomowania. kiedy bixenon?
Gość cwiara Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Trzeba bedzie pomyslec Juz nawet wiem kto mi je przerobi Sent from my iPhone5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 odbiór osobisty zrób zrobimy sobie wycieczke cwiara, jest kilku w tych rejonach polski do objechania, także tego
Arkadiush Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 odbiór osobisty zrób zrobimy sobie wycieczke cwiara, jest kilku w tych rejonach polski do objechania, także tego tylko wtedy większe audi potrzebne to zabrania sprzętu
kaju Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 odbiór osobisty zrób zrobimy sobie wycieczke cwiara, jest kilku w tych rejonach polski do objechania, także tego tylko wtedy większe audi potrzebne to zabrania sprzętu wtedy polecimy moim
Gość cwiara Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Dzis doszedł kolejny mod. Automatyczne składanie lusterek po zamknięciu auta. Rozkładanie następuje po przekręceniu kluczyka w pozycje zapłon. Dzięki wielkie dla Domina za dostarczenie pinów do kostek drzwi
amaradaar Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 no dobra opowiada jak to zrobił na podnosnikach szyb.. czy tak jak z seata forum....
Gość cwiara Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Przy okazji mycia i woskowania mała sesja zdjęciowa ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- no dobra opowiada jak to zrobił na podnosnikach szyb.. czy tak jak z seata forum.... Zrobione na dwóch domykaczach szyb za 33zł kazdy. O ile składanie lusterek szlo bez problemu to przy rozkładaniu cos swirowalo, więc zrobiłem rozkładanie przy włączaniu zapłonu.
kaju Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 najlepsza wlepa na tylnej szybie z identyfikatorem
Rekomendowane odpowiedzi