Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to znaczy 19 października

Opublikowano

Dokładnie. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jedziemy ????

Opublikowano

Jedźmy :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

ja bym chetnie pojechał ,tylko kazdy wolny weekend bede od jutra spedzał wykańczając mieszkanie w Grodzisku bo chce jak najszybciej sie przeprowadzic. ale mysle ze dam rade.[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 10:35_________________________________________________mistrz mistrz A-PA-TOR[br]Dopisany: 06 Październik 2008, 11:02_________________________________________________Nosfer , tydzien przed rozpoczęciem sprzedaży biletów zostały :

1. trybuna - 3 pierwsze rzedy (od dołu)

2. sektor wydzielony - 3 pierwsze rzędy (od dołu)

co robimy ???

Opublikowano

falubaz pozdrawia częstochowę jak tam po niedzieli

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

I jak Panowie po wczorajszych meczach ??? połowa złota juz wisi na szyjach Aniołów , strasznie niską forme prezentują zawodnicy Unii Leszno , to nie to samo co było w zeszłorocznym finale , mamy 8 pkt zaliczki i mecz u siebie co dobrze wróży na przyszłość...

Opublikowano

Ogólnie bez niespodzianek.

Można się było tego spodziewać.

Opublikowano

Big graty dla Falubazu ! :good:

Opublikowano
  • Autor

Wyobraźcie sobie ze wysłałem znajomego o 10:00 po kupno biletów na finał w Toruniu. Jak dzwoniłem w zeszłym tygodniu do klubu to mi powiedzieli ze zostały bilety na trybune i sektor wydzielony tylko pierwsze trzy rzędy , a sprzedaż zaczyna sie dzis o 10:00 . No i dzwoni znajomy o 10:15 i mówi ze stoi w zajebistej kolejce około 150 metrów i napewno biletów na trybune i sektor juz nie ma ;( , zostały tylko normalne. bede musiał iść na stadion 3 godziny wczesniej zeby jakoś siedziec. ;(

pf08ac4.jpg

Opublikowano

Ale wrażenia po takim meczu... bezcenne :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja wiem o tym że wrażenia bezcenne , tylko mieliśmy jechac razem z Nosferem i naszymi kobietami , a wątpie zeby im (kobietom) się chciało czekac 3h na stadionie. W związku z tym jade sam ze znajomym kolesiem.

A wrażeniami napewno sie podziele , biorąc pod uwage to ,ze to ostatni mecz na starym stadionie klub i kibice przygotują za***iste oprawy , juz sie nie moge doczekac...

w związku z tym pozwole sobie :

Mistrz Mistrz APATOR !!!

Opublikowano

No napewno będzie super widowisko :good:

Też takie kiedyś u nas bywały :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

dlaczego "kiedyś" ????

Opublikowano

Nie ma już takiego klimatu jak kiedyś na stadionie i wogóle.Kiedyś prawie zawsze był pełny stadion i ta atmosfera :rolleyes:

Teraz sportem rządzi tylko kasa i nic więcej się nie liczy.Nie szkoli się młodych bo szkoda pieniędzy i czasu, lepiej kupić dobrego zawodnika i się nie męczyć :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Tu masz racje , ja Bogu dziekuje ze u nas jeszcze jeżdżą chociaz w jakims stopniu wychowankami.. w tym roku moze troche mniej ale jest straszne parcie na DMP 08 i dlatego młody Ząbik siedzi. ale Kościecha , Jaguś , Miedziński , Ząbik to i tak jak na extralige wielu wychowanków w jednej ekipie. teraz łatwiej kupic juniora z zagranicy (Holder) niz wychowywac , niestety u nas mamy posuche zeszłego zarzadu który nie szkolił młodzieży , ostatnimi którzy coś pokazali w juniorce to Miedziak i Ząbik , w nastepnym sezonie wolałbym w składzie widziec Ząbika który przywozi 5 pkt niż Hansa który wozi 10. Mam nadzieje ze zarzad odpusci po tym sezonie i zostawi tylko Holdera bo to przyszłościowy zawodnik , do niego Ryan i reszta wychowanków. Taki skład chciałbym widziec : Holder , Ryan , Kościecha , Ząbik , Jaguś , Miedziak , no i jakiś junior by sie przydał bo jeszcze w przyszłym roku zaden z naszej szkólki sie nie bedzie nadawał na Elige....

Opublikowano

No coraz mniej się inwestuje w szkolenie młodzieży a kupić starych wyjadaczy to żadna sztuka jak się ma dobry budżet,ale tak to się teraz wszystko kręci.

Opublikowano

ja wiem o tym że wrażenia bezcenne , tylko mieliśmy jechac razem z Nosferem i naszymi kobietami , a wątpie zeby im (kobietom) się chciało czekac 3h na stadionie. W związku z tym jade sam ze znajomym kolesiem.

Czyli nie masz biletów dla Nosferskiego ??? :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Przecież ci pisałem esa , ze nie opłaca sie brać , odpisałeś "ok!" , dzwoniłem , nie odbierałeś , a mój koleś stał w kolejce i musiałem miec szybkie info co i jak...