Endriuszka Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mam 2 pytanka odnośnie radia fabrycznego Audi BETA CC - jak je wyjąć i nie mając kluczy do wyjmowania oraz niczego nie popsuc ???? - czy jak bede chciął zmienićna inne radio np. Sony czy inny wynalazem czy wsytarczy we wyjme stara Bete z kostek ISO i podepne nowe radsio czy cos musze zmieniac w kostce ISO ????????? samochód to Audi A4 1997rok
jarko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jeżeli to kostka ISO to nie powinno być inaczej, Nie po to ktoś wymyślał standard, żeby później ktoś coś zmieniał.
Endriuszka Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 oki a powiedzcie mi na temat wyjęcie tego radia ???????? jak go wyjąć ?????????[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 19:55 _________________________________________________niekt nie wie jak to wyjąć "domowym" sposobem ???????? :confused4:
spanky Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 oki a powiedzcie mi na temat wyjęcie tego radia ???????? jak go wyjąć ?????????[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 19:55 _________________________________________________niekt nie wie jak to wyjąć "domowym" sposobem ???????? :confused4: pozycz od dziewczyny/zony/kochanki dwa cienkie pilniki do paznokci [te metalowe] ...
Endriuszka Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 oki a powiedzcie mi na temat wyjęcie tego radia ???????? jak go wyjąć ?????????[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 19:55 _________________________________________________niekt nie wie jak to wyjąć "domowym" sposobem ???????? :confused4: pozycz od dziewczyny/zony/kochanki dwa cienkie pilniki do paznokci [te metalowe] ... jesli to poskutkuje to jesteś WIELKI i chyle czoła przed Tobą :hi: :hi:
Gość zdzisiek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Audi BETA CC - Może będziesz potem potrzebował wpisać kod a jak to zrobić masz tutaj : 1. ]est to radio z magnetofonem (zwykłe taśmy). Po włączeniu pojawia się SAFE (radio zakodowane) 2. Równocześnie naciśnij przyciski FM i DX. Trzymaj dopóki nie wyświetli się 1000 (parę sekund). 3. Używając przycisków 1, 2, 3, 4 wpisz kod. Przycisk 1 oznacza pierwszą cyfrę kodu, przycisk 2 drugą cyfrę itd. Przyciskając każdy przycisk zmieniasz tę cyfrę. 4. Po wpisaniu całego kodu, ponownie naciśnij FM i DX i przytrzymaj 2-3 sekundy. 5. Jeśli kod był prawidłowy, przechodzi w tryb normalny. Radio nie ma możliwości podpięcia zmieniarki CD. pozdrawiam.
A.M.D Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Panowie podepnę się do tematu ja w kodzie radia ma trzecią cyfrę zero to ile razy ma nacisnąć przycisk 3 na radiu raz czy pominąć bo to zero, i przejść do wklepania 4 cyfry ?
jacekm Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Panowie podepnę się do tematu ja w kodzie radia ma trzecią cyfrę zero to ile razy ma nacisnąć przycisk 3 na radiu raz czy pominąć bo to zero, i przejść do wklepania 4 cyfry ? Pomiń
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jak nie masz tych pilniczków, to potnij kartę telefoniczną, albo coś sztywnego na paski odpowiadające szerokości szczelin - też wyjdzie.
razk Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 beta CC jest standard iso. musisz tylko pamietac ze jesli SONIAKA masz uzywke i masz tylko radio to bedziesz potrzebowal przejsciowki dolanczanej przez producenta.
przemciotorun Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wkładasz blaszki like that : RADIO <---\ /---> potem naciskasz RADIO -->/ \<--- Legenda: /,\, - blaszki --> <-- kierunek nacisku
Rekomendowane odpowiedzi