tony84 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam.Czy takie felgi s-line były w rozmiarze 6j16?? bo wydawało mi się że najmniejsze były 17. http://allegro.pl/item351732061_felgi_do_audi.html
Cuber Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 no tez mi sie tak wydaje ze 17stki były najmniejsze .....
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Najmniejsze były 17 16 to raczej napewno repliki
inco Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 17 byly najmniejsze... a gosc perfidnie pisze ze to oryginaly
tony84 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 dzwoniłem do kolesia co je sprzedaje.typowy handlarzyk. zapewnia że koła na 100% ori, produkcji audi i napewno oryginał bo ma taki same 18 i wyglądają tak samo. oczywiście jak poprosiłem o zdjęcie oznaczeń felgi i oznaczeń producenta to zaczął kręcić, że wyjeżdża i nie ma jak zdjęć zrobić, ale znaczek jest napewno więc nie ma co tych zdjęć wysyłać bo napewno oryginał.choć jak spytałem czy to repliki to na chwilę się zakręcił i potwierdził że repliki. a za chwilę znowu wciska że ori. jak na mój gust repliki i napewno ich nie wezme. jak ktoś by był zainteresowany to też odradzam.
Rekomendowane odpowiedzi