f16mysliwiec Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Kolektor założony walczyłem prawie 2 dni musiałem zdjąć i turbinę i wydechowy , bo imbusy zapieczone jakieś ;/ , poza tym stary kolektor dolotowy był tak zapchany ze masa ;/
lapek85 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 zmiany coraz lepsze, a teraz dodatkowo więcej powietrza dostanie silnik tylko na łączniu turbiny z katem mogłes dać mniej silikonu, a najlpeij zastosować uszczelkę, ori niewiele kosztuje
f16mysliwiec Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Mam wtryski 216 i wczesniej jak mu dalem po garkach to puszczal straszne baki, a teraz juz nie ;p
f16mysliwiec Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 zobaczymy heheh czy bedzie 130 ;p Brak kata , brak egru kolektor awx wtryski 216 Powinno chyba styknac na 130 ? A na wskazniku doladowania pompuje cvzasami do 1bara to normalne ?
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 zobaczymy heheh czy bedzie 130 ;p Brak kata , brak egru kolektor awx wtryski 216 Powinno chyba styknac na 130 ? A na wskazniku doladowania pompuje cvzasami do 1bara to normalne ? to teraz ci powinno wypluć ok 110km na hamowni bo tyle dmucha seria w AFNie mysle że 130 osiagniesz no chyba że pompa cos niedomaga
f16mysliwiec Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 A tak wygląda kolektor po 14 latach tyrania
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 u mnie bedzie to samo spal w nim z litr benzyny na kilka razy, potem na goracego karchera przeplatajac to spsikaniem srodka jakims specyfikiem do mycia silnikow, potem znow karcher na goraco i na koniec opukac deliaktnie mloteczkiem i mozna jeszcze jakims wyciorem druciakiem wyszurac wczoraj cwiczylem to u siebie z kolega solarem, wyczyscil sie bardzo si aa i wezyk od EGR od razu zaslepilem
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja założyłem Kolek AWX czuc roznice? tylko szczerze :mysli:
Kuba A4 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witam!!! Bardzo mnie interesuje to podszybie. Od czego to jest od B6?? Chętnie u mnie też bym to sobie zrobil. Czekam na odpowiedz. Pozdrowionka!!
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witam!!! Bardzo mnie interesuje to podszybie. Od czego to jest od B6?? Chętnie u mnie też bym to sobie zrobil. Czekam na odpowiedz. Pozdrowionka!! to ze skody felici podszybie jest
slepy Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 mrogal przestań , no nad EGr też myślałem, widziałem na allegro zaślepki i chyba założę
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 mrogal przestań , no nad EGr też myślałem, widziałem na allegro zaślepki i chyba założę oj drocze sie, przeciez wiem ze to z fiata siena a teraz jak masz temat EGR rozwiazany?? w kolektorze z AWX nie ma miejsca na EGR tam gdzie jest w b5 ?
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 mrogal przestań , no nad EGr też myślałem, widziałem na allegro zaślepki i chyba założę oj drocze sie, przeciez wiem ze to z fiata siena a teraz jak masz temat EGR rozwiazany?? w kolektorze z AWX nie ma miejsca na EGR tam gdzie jest w b5 ? dlaczego po prostu szefa nie zapytasz
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 mrogal przestań , no nad EGr też myślałem, widziałem na allegro zaślepki i chyba założę oj drocze sie, przeciez wiem ze to z fiata siena a teraz jak masz temat EGR rozwiazany?? w kolektorze z AWX nie ma miejsca na EGR tam gdzie jest w b5 ? dlaczego po prostu szefa nie zapytasz szefa? Cieee -ehe??
Rekomendowane odpowiedzi