SebG Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Witam Proszę o jak Najszybszą Pomoc w zakupie Kompletnego Rozrządu do mojego A4 B7 ALT 2006 Najlepiej w Zestawie zaproponowanej Firmy (jezeli tak sie da - Żona bedzie to musiala ogarnac bo ja bede na badaniach lekarskich ) Vin: WAUZZZ8E67A099314 Bardzo Dziekuje I Pozdrawiam Wszystkich Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Cześć. Wysłałem zapytanie na priv o wycenę. vin WAUZZZ8K4FA009355 Oleju motul 5w30 8100 x-clean. Filtr oleju Filtr paliwa Filtr powietrza Filtr kabinowy Płukanka Tec2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Jaka cena za rozrząd INA do Passat B7 2013 CFFB + pompa wody hepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitan58 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego dzień dobry, rozglądam się za zestawem hamulców na przód do audi A4 B8, jakieś dobrej jakości tarcze, np. Oz, dobre klocki, np. Ferodo i osłony termiczne. Proszę o wycenę. VIN - WAUZZZ8K8AA130270. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Proszę o wycenę E20-15-011-01-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Olb Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca (edytowane) Witam, poproszę o jakiś zestaw hamulców przód (tarcze i klocki) do A4 B8. VIN: WAUZZZ8KXDA056676 Edytowane 23 Marca przez Madridista Olb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi