gosia Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Jeszcze jeden mały problem. Po odłączeniu akumulatora skasowała się data i godzina a tym pokrętełkiem nie można nic ustawić(pewnie się zepsuło) Zaznaczam że wcześniej wszystko było ok. Może jest jakiś inny sposób?
poziek Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Gosi awpadaj na spota to naprawimy
wojtas-audi Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 Trzeba tak jakby wyciagnac ten dzyndzelek i godzina zacznie sama sie przesuwac - w ten sposob ustawiasz
gosia Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Opublikowano 5 Listopada 2006 ok zaraz będę próbować! [ Dodano: 05-11-2006, 15:45 ] Dzięki!!!Udało się!!!
spanky Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 pociagnac "dzyndzelek: :twisted: do siebie ... zacznie mrygac godzina,krecac w leweo lub w prawo ustawiasz ... potem wciskasz i masz ustawiona godzine (to samo dotyczy daty) ....
wit.s Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 No, moment. A dlaczego u mnie się samo wszystko ustawia??? :shock: Po zmianie czasu miałem problem, bo bez instrukcji nie mialem pojęcia jak się za to zabrać. Po jakiejś godzince jazdy - nawet nie zauważyłem kiedy się ustawiło. Czego nie zakumałem???
bratpit Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 No, moment.A dlaczego u mnie się samo wszystko ustawia??? :shock: Po zmianie czasu miałem problem, bo bez instrukcji nie mialem pojęcia jak się za to zabrać. Po jakiejś godzince jazdy - nawet nie zauważyłem kiedy się ustawiło. Czego nie zakumałem??? Radiówka - radio Frankfurt
Rekomendowane odpowiedzi