kkuba83 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 witam mam z tulu zalozone dystanse 12mm i przez ostatni rok wykonczylem juz 4 lozyska (wszystkie skf) dlaczego tak szybko padaja lozyska ?? czy to jest wina zalozonych dystansow?? kola r16 205 55 naped quattro przebieg w rok 25tkm, sposob jazdy bardzo agresywny ale lozyska z przodu tez nowe skf raz wymienione sa ok a tylnie sie wykanczaja srednio co 5 tkm czy to przez dystanse ??
Cuber Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Powiem Ci ze jeźdze na dystansach juz 1,5 roku i nie zdażylo mi sie wymieniac łożysk u siebie , w poprzedniej B5 tem miałem dystanse i nic sie nie działo :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 masz dystanse bez szyjki centrującej...więc masz bicie na kole..dlatego łożyska padają..lub kupiłes jakiś szit na allegro..
kkuba83 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 dystanse byly kupione razem z autem z niemiec i sa wbite w tuv razem z zawieszeniem H&R wiec powinnt byc dobre, bicia na kole nigdy nie czulem. Przypomne ze mam naped QUATTRO dam im jeszcze jedna szanse ale jak kolejne lozysko padnie to dystanse zostana zdjete :th:
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 dystanse byly kupione razem z autem z niemiec i sa wbite w tuv razem z zawieszeniem H&R wiec powinnt byc dobre, bicia na kole nigdy nie czulem. Przypomne ze mam naped QUATTRO dam im jeszcze jedna szanse ale jak kolejne lozysko padnie to dystanse zostana zdjete :th: to ja je chetnie od ciebie odkupie jak zdejmiesz :th:
kkuba83 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ok, jak bede chcial sie ich pozbyc to dam znac tu na forum
Rekomendowane odpowiedzi