czester Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Chciałem polecić zakład w Zabrzu. Link do ich strony: http://www.ctr-tuning.com/ Głównie zajmują się silnikami z grupy VAG (diesel, benzin). Ceny bardzo fajne i dobrze wykonana robota.
Grzehu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dokładnie ja także polecam Robią i mechanikę i tuning. Ceny w miarę ok Idzie się z nimi dogadać a przede wszystkim obsługa i podejście do klienta na bardzo dobrym poziomie.
Mortiis Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Jak najbardziej polecam, doskonały kontakt z klientem a co do modów wszystko z głową przeprowadzają.
SebaMC Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja także ich polecam, znają się na swojej robocie, mają dobre podejście do klienta, a ceny nie są z kosmosu.
stelmach Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Też polecam CTR robiłem rożne modyfikacje i bieżący serwis i kilku moich znajomych.
Darius_2508 Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 Jak obecnie wygląda sytuacja z CTR tuning? Robiłem tam turbinę kilka lat wstecz i byłem zadowolony, chociaż ceny do najniższych nie należały... Czy z biegiem lat, obecnie jakość usług jest na tym samym, dobrym poziomie?
Away Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Ja z mojej strony również bardzo polecam warsztat CTR-Tuning. Świetne doradztwo, profesjonalnie wykonana naprawa, pełna dokumentacja (zdjęcia), świetny kontakt. Na pewno wrócę do ekipy Dario & Company
Rekomendowane odpowiedzi