Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Dystanse 20 mm do 17'' ET 45 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dobrze zrobilem ? Zalozylem dzisiaj dystanse - Koła 17'' - 225/45/17 , dystanse zalozylem tylko na tył - ET felg 45, teraz po dystansach ładnie to wyglada ale czy prawidłowo ?? Czy mi odpadną koła w trakcie jazdy ?? :decayed: Dystanse kupilem dokladnie te :

http://www.allegro.pl/item343438219_dystanse_do_felg_ze_srubami_z_centrowaniem_20mm.html

Boje sie teraz jezdzic :polew:

Opublikowano

Kupiłeś pierścienie + długie szpilki ?

Z tego co sie kiedyś orientowałem to powyżej 30 mm powinny być juz dystanse z nabijanymi szpilkami - robione sa na zamowienia :th:

Zapytaj malika jakie dystanse zakładał .

Ps. nic Ci nie ociera ?

Opublikowano

Kupiłeś pierścienie + długie szpilki ?

Z tego co sie kiedyś orientowałem to powyżej 30 mm powinny być juz dystanse z nabijanymi szpilkami - robione sa na zamowienia :th:

Zapytaj malika jakie dystanse zakładał .

Ps. nic Ci nie ociera ?

Kupilem dystanse + dluzsze sruby, dystanse sa przelotowe , nakladane na piaste i na dystans koło, skrecane wszystko razem jedna sruba, ocierac nie ociera nic

Opublikowano

Wojtas, nic sie nie nie stanie.... sam jeżdzę na 20 mm dystanasach i jest loozik :th:

wrzuc fotke jak to teraz wyglada :kox:

Opublikowano

Kupilem dystanse + dluzsze sruby, dystanse sa przelotowe , nakladane na piaste i na dystans koło, skrecane wszystko razem jedna sruba, ocierac nie ociera nic

Wiec powinno być ok. do 20 mm dadza rade przelotowe bez wiekszego ryzyka :)

Ja mam 10 mm :tongue4: