wojtas-audi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Czy dobrze zrobilem ? Zalozylem dzisiaj dystanse - Koła 17'' - 225/45/17 , dystanse zalozylem tylko na tył - ET felg 45, teraz po dystansach ładnie to wyglada ale czy prawidłowo ?? Czy mi odpadną koła w trakcie jazdy ?? Dystanse kupilem dokladnie te : http://www.allegro.pl/item343438219_dystanse_do_felg_ze_srubami_z_centrowaniem_20mm.html Boje sie teraz jezdzic
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kupiłeś pierścienie + długie szpilki ? Z tego co sie kiedyś orientowałem to powyżej 30 mm powinny być juz dystanse z nabijanymi szpilkami - robione sa na zamowienia :th: Zapytaj malika jakie dystanse zakładał . Ps. nic Ci nie ociera ?
wojtas-audi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kupiłeś pierścienie + długie szpilki ? Z tego co sie kiedyś orientowałem to powyżej 30 mm powinny być juz dystanse z nabijanymi szpilkami - robione sa na zamowienia :th: Zapytaj malika jakie dystanse zakładał . Ps. nic Ci nie ociera ? Kupilem dystanse + dluzsze sruby, dystanse sa przelotowe , nakladane na piaste i na dystans koło, skrecane wszystko razem jedna sruba, ocierac nie ociera nic
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wojtas, nic sie nie nie stanie.... sam jeżdzę na 20 mm dystanasach i jest loozik :th: wrzuc fotke jak to teraz wyglada
Reggi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kupilem dystanse + dluzsze sruby, dystanse sa przelotowe , nakladane na piaste i na dystans koło, skrecane wszystko razem jedna sruba, ocierac nie ociera nic Wiec powinno być ok. do 20 mm dadza rade przelotowe bez wiekszego ryzyka Ja mam 10 mm
Rekomendowane odpowiedzi