447255 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 czesc czy taka zamiana ma w ogole sens? czy wymiana komputera wplynie jakos na auto?
harley22 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Będzie sypać błędami jak cholera.. o ile w ogolę odpali
clinque Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 W afnie bylo kilka roznych kompow i ze soba nie wspolgraja a gdzie od AWXa?Nawet jesli mialby wylaczony immo nie ma mozliwosci
spanky Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 czescczy taka zamiana ma w ogole sens? czy wymiana komputera wplynie jakos na auto? nie ma takiej mozliwosci ...
Malinek110 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Po pierwsze pomysl jaki jest układ zasilania AFN na pompie wtryskowej a AWX na pompowtryskach.Oczywiście to jest jedna z 50 różnic AFN z AWX
simsonek Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Witam. Tak dołącze sie do tematu tylko z innymi silnikami. Byłaby możliwość wstawić kompa z AHU do AFF-a ? Jeżeli tak to coś to da ?
daw2 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Jeżeli planujesz jakies wieksze mody typu turbo vnt to tak . Sam komp nic ci nie da jeżeli chodzi o moc.
simsonek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Coś mi sie zdaje ze turbo vnt + komputer AHU nie przejdzie bo w AHU turbo jest bez vnt i komputer z AHU nie może sterować vnt. Chcąc wstawic turbo vnt trzeba komputer z AHH lub AFN. A ja chce mieć chociaż te 90 koni i gdzieś zasłychnełem ze komp z AHU może pomóc gdyż AFF to zdławiona poprzez kompa wersja AHU.
Rekomendowane odpowiedzi