Thomas28 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam wszystkich! Potrzebuje pomocy, chce zamontowac wzmak i suba do mej audi a4 99r. Którędy poprowadzic przewód do wzmaka? Jest z tym dużo problemu? proszę o pomoc
Obsession Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 troche było tego na forum.. nie ma z tym dużego problemu. Ja puściłem zasilający lewą stroną w progu. Wystarczy odpiąć szare listwy od wewnątrz i tam wciśniesz. Przez ścianę grodziową puściłem przez okrągły otwór przy samej lewej stronie (widoczny pod maską), a sam otwór uszczelniłem ciemnym silikonem.
Krzysiekcalibra Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja też puściłem w progu a do komory silnika przez otwór przez który idą przewody do komputera, wywierciłem mały otwór w obudowie kompa a później uszczelniłem silikonem
Thomas28 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ile metrow wyszlo przewodu od aka do wzmaka w bagażniku?
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W ścianie grodziowej w okolicy serwa jest gumowy trójkącik, wyciągniesz go i zrobisz w nim dziurę, przez nią przeciągasz przewód i trójkącik wciskasz z przewodem na swoje miejsce. Wewnątrz przewód będzie pod kierownicą po stronie konsoli środkowej, będziesz musiał zdjąć półkę pod kierownicą i dalej prowadzisz go sobie w progu do wzmacniacza:hi:
Krzysiekcalibra Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mi z tego co pamiętam to chyba 5m starczyło ale na allegro widzę że zasilające mają około 6m więc chyba dużo się nie myle
Rekomendowane odpowiedzi