Silverse Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam koledzy klubowicze. Czy może ktoś mi sprawdzić numer części, podać średnice dla uszczelki jak w temacie? Interesuje mnie uszczelka do tego otworu jak na aukcji: http://allegro.pl/czujnik-temperatury-wody-obudowa-audi-a6-c4-1-8-i2188038780.html Ewentualnie czy można prosić o wklejenie obrazka z etki czy innego programu, tak aby mógł wydrukować i może gdzieś w sklepie czy serwisie uda mi się coś takiego dobrać. Z góry dzięki, pozdrawiam
Magicbattle Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 tam jest oring. widze ze to kolanko od bloku silnika z tylu nad skrzynia. podjedz do aso i oni ci sprzedarza ori co powinno posluzyc nastepne lata. mozna lekko silikonem chlasnac.
yarek7504 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ewentualnie czy można prosić o wklejenie obrazka z etki czy innego programu, tak aby mógł wydrukować i może gdzieś w sklepie czy serwisie uda mi się coś takiego dobrać. Z góry dzięki, pozdrawiam podejrzewam że chodzi Ci o pozycję nr. 24
Silverse Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Hej, tak dokładnie o ta pozycje mi chodzi. Dzięki za screen-a przydał się jak zamawiałem ta cześć. Co prawda nie moge rozczytać nr cześci, ale po numerze obrazka udało sie dojsc:) FYI koszt w ASO 7,50 zł.
Rekomendowane odpowiedzi