tomaszstn Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dobra po wielkim namyśle i pożyczce kasy kupiony zestaw:http://moto.allegro.pl/ate-tarcze-klocki-tyl-audi-a4-b5-1-6-2-8-tanio-i2236990300.html http://moto.allegro.pl/fag-lozysko-kola-tyl-audi-a4-b5-1-6-2-8-1-9tdi-i2215318456.html mam nadzieję że będzie dobrze... no i bardzo dobrze że przemyślałeś sprawę, choć klocki mogłeś wziąć ferodo ale jest ok
płotek85 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 jeśli chodzi o klocki to fakt ale napisali mi że dadzą jakieś inne w tej samej cenie, więc się okaże.... tylko pierścienie abs będę musiał ściągać ze swoich bo jak mi krzyknęli 65 zł za febi to trochę sporo, wiem że dobrej firmy ale... Jeszcze przód do lekkiego przetoczenia i założenia jakiś dobrych klocków i będzie OKI ( jakie polecacie klocki? ) Ale się zobaczy jak wyjdzie...
tomaszstn Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jak pierścieni nie masz jakoś bardzo skorodowanych to przełożysz, klocki ferodo sobie kup
danielom Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dobra po wielkim namyśle i pożyczce kasy kupiony zestaw:http://moto.allegro.pl/ate-tarcze-klocki-tyl-audi-a4-b5-1-6-2-8-tanio-i2236990300.html http://moto.allegro.pl/fag-lozysko-kola-tyl-audi-a4-b5-1-6-2-8-1-9tdi-i2215318456.html mam nadzieję że będzie dobrze... Łożyska u naszego forumowego dostawcy TOM77 126 zł za komplet
płotek85 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 OK. klocki ferodo i tego gościa od łożysk będę szukał na forum jak coś.
tomaszstn Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 tarcze, klocki itp. itd. też możesz od niego zamawiać, na pewno taniej niż w sklepach a pewny towar
akwarium Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 witam ja moge polecic TRV smigam juz prawie rok i jest ok:banan:
płotek85 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dzisiaj przyszła paczka:) Tarcze i klocki ATE, łożyska FAG, wszystko ORI. Nie wiem kiedy je założę bo ostatni późno kończę prace i nie mam czasu a przy tym jest trochę zabawy. Pierścień abs można samemu zdjąć i założyć, czy trzeba jego specjalnie jakoś wyciągać i wciskać?? Łożyska to wiem że trzeba wciskać ale z abs to nie wim.
tomaszstn Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Trochę problem z tym, jeśli bardzo zapieczony to zostaje tylko grzanie palnikiem , jeszcze zostaje sprawa tylnych zacisków, czasami też ciężko je wkręcić
płotek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 tylne zaciski sam regenerowałem, więc nie będę miał z tym żadnego problemu, gorzej z abs ale się wszystko zobaczy, może nie będzie aż tak źle.....
tomaszstn Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 napisz jak ogarniesz, czy łatwo poszło
płotek85 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 sorki że tak długo nic nie pisałem ale miałem wyjazd majowy w Bieszczady i miałem przyjemność na nowych klockach i tarczach się przejechać. Zestaw sprawuje się rewelacyjnie i jestem bardzo z nich zadowolony. Jeszcze przód został, klocki i łożyska i będzie rewelacyjnie:)
wesz82 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Płotek napisz jak poradziłes sobie z łożyskami tylnymi,jaw nastepnym tygodniu wymieniam przód i tył także bede wdzięczny za info:)
tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Płotek, mówiłem abyś brał sprawdzone a będziesz zadowolony ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Płotek napisz jak poradziłes sobie z łożyskami tylnymi,jaw nastepnym tygodniu wymieniam przód i tył także bede wdzięczny za info:) Przód bez najmniejszego problemu sam ogarniesz. Z tyłem zawsze są jakieś jaja, łożyska to mały problem, nabijesz je przy pomocy starej bieżni, gorzej z pierścieniem ABS-u i tłoczkiem, jeśli ładnie wchodzi to nie będzie problemu, gorzej jak nie będziesz w stanie nim pokręcić
wesz82 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Tomku właśnie tak myślałem że utkne na pierścieniu ABS-u ale ewentualnie jak zdejme już zacisk to podjadę z tarczami do mechaników zawsze scoś pomogą ewentualnie ogarną.
Gats Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 swag jak najbardziej firma istnieje firma na poziomie febi, trw klocki smiech na sali brembo tarcze rowniez moze keidys nie teraz najelpeij wykonane tarcze textar pro wszedl za stara linie textara nie trzeba go odtluszczac ceny te same ate tez git, lozyska kojo mozna czesto znlezc z harcie rowniez niezla lipa Fag czesto w ruvillu pakowany( w pudelku ruvilla masz drugie podelko faga i w nim lozysko faga a kosztuje mniej niz fag kupiony jako fag) zlozysk polecam skf i owego faga ewentualnie ina
wesz82 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Wiec jestem po wymianie. Nie było problemów z odbiciem pierścieni problem pokazały tylne odpowietrzniki które pozrywały sie. Na całe szczeście był super tokarz pod reką i dorobił nowe odpowietrzniki.
Rekomendowane odpowiedzi