Maniusiek28 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Witam nie bardzo orientuje się czy aby piszę w właściwym dziale no ale spróbuje tu.Manowicie dziś w czasie jazdy włączyłem wycieraczkę tylną chwilkę chodziła po czym zatrzymała się na środku szyby.Na co zwrócić uwagę w czasie naprawy?Co może być przyczyną usterki?Proszę o pomoc by nie dać się wydymać jakiemuś elektrykowi który wymieniając jeden bezpiecznik będzie twierdził ze dokonał wielkiej naprawy. Pozdrawiam
jocker01 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 czesc, piszesz o bezpieczniku ale czy juz to sprawdziles ze jest uszkodzony? Pozdrawiam Jocker01
Maniusiek28 Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Opublikowano 1 Maja 2008 czesc, piszesz o bezpieczniku ale czy juz to sprawdziles ze jest uszkodzony? Pozdrawiam Jocker01 prawdę mówiąc nie .....jeszcze nie wiem który to
radzio Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 wyjmnij silniczek wycieraczki,wyczysc ze starego smaru i naladuj nowego zeby wszystko sie swobodnie krecilo i problem z glowy.Jezeli oczywiscie nie strzelil ci bezpiecznik
jocker01 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 czesc, piszesz o bezpieczniku ale czy juz to sprawdziles ze jest uszkodzony? Pozdrawiam Jocker01 prawdę mówiąc nie .....jeszcze nie wiem który to sprawdz wszystkie, nie powinno byc takiego miejsca w ktorym jest przepalony bezpiecznik. Jezeli znajdziesz i znow sie przepali wowczas trzeba szukac przyczyny, bo zazwyczaj same z siebie bezpieczniki nie strzelaja. Radzio ma racje, moze sie okazac ze sie zatarlo lub zacielo i dlatego przepala bezpiecznik (jezeli zostal przepalony) Pozdrawiam Jocker01
Maniusiek28 Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Opublikowano 2 Maja 2008 oki zrobię jak radzicie może sam usunę tą usterkę......dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi