Skocz do zawartości
IGNOROWANY

3.0 BKN by ZuKeRs eSlinowy paździoch - poważna wersja :)))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zajefajna furmanka :grin: :grin:

miałem osobista przyjemnosc siąść "za kierownik"

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

Opublikowano

Ładna bryczka na wypasie

Opublikowano

Furmanka pierwsza klasa :wink: . Ja rozklejałem lampę w tamte wakacje i do dzisiaj nic nie paruje ;] wystarczy dobrze skleić. Bezawaryjności życzę.

Opublikowano
tak sie zastanawiam czy pakiet exclusive był jakoś oznaczony na wlepie ORI wypasu - wiesz coś na ten temat?

bo dla przykładu Recarosy sa z katalogu exclusive, te felgi BBS co mam również :eusathink:

U mnie oznaczenie pakietu exclusive jest takie:

WQK - Audi exclusive line

dodatkowo:

WDA - design package plus

PQT - exclusive wheels

GP1 - vehicles with special upgrade measures

Opublikowano

nie podskakuj :decayed:

co u ciebie, stary w domu?

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

wroce do PL to rozpisze dokladnie swoja wlepe

kiedys sprawdzalem pare symboli - sline, bose, automat itp bajery pamietam ze mialem na wlepie

Opublikowano
nie podskakuj :decayed:

co u ciebie, stary w domu?

a nic zwolnienie mam bo plecy na siłce naciągnąłem :facepalm: i doj**ałem je jeszcze na rowerze :doh: ale za to szlaki leśne mamy z bratem opanowane :decayed:

Opublikowano

dobre :decayed:

dawaj na silke poruszaj sie aby spadki ci sie nie narobily

zalatwil ci nasz kolega witaminki?

Opublikowano

no jutro pójdę na bank, bo w domu uj mnie strzela :facepalm: a witaminki już mam ale na razie leżą i czekają na lepsze czasy :decayed: teraz fajki chcę rzucić także mam inny cel :whistling:

Opublikowano

jak bedziesz bardzo chcial to pozycze ci ksiazke - ja nazywam ja biblia

dzieki niej jest latwiej ale silna wola musi byc tez oczywiscie :decayed:

Opublikowano

mam tabletki najlepsze jakie są obecnie dostępne i mam nadzieję, że mi pomogą :naughty:

chyba trochę zaśmieciliśmy Ci wątek :decayed:

Opublikowano
Furmanka pierwsza klasa :wink: . Ja rozklejałem lampę w tamte wakacje i do dzisiaj nic nie paruje ;] wystarczy dobrze skleić. Bezawaryjności życzę.

:hi:podziękował

ściągałem pare razy przód auta aby do webasta się dostać więc jak słysze o ściąganiu zderzaka - drobne odrazu mi się nie zgadzają

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

eee tam, z tym zaśmiecaniem :naughty:

tabsy nie dadza rady - ta tez jest nikotyna

w bibli napisane ze to zaden sposob na rzucenie, bo to nikotyna jest tym drugiem a wiec nie pozbywasz sie glownego zla tylko odkladasz w czasie prawdziwa wole rzucenia :decayed:

od taki madry jestem

Opublikowano
a witaminki już mam ale na razie leżą i czekają na lepsze czasy :decayed: teraz fajki chcę rzucić także mam inny cel :whistling:

Jak rzucisz fajki to witaminek nie będziesz potrzebował bo i tak będziesz miał co spalić :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

ale te nie są z nikotyną :wink: wcześniej brałem podobne tabsy i nie paliłem 5 m-cy i wróciłem tylko z własnej głupoty :facepalm:

i mam nadzieję, że apetyt rzeczywiście wzrośnie, bo teraz to słabiutki jest :thumbdown:

Opublikowano

widzisz Tomek - sluchaj sie starszych :wink:

kiedy masz urodziny - dostaniesz w prezencie biblie odemnie

Opublikowano

Jarek, mam Ci skladac te hamulce ???

Chyba ze masz inny pomysl...

Opublikowano

urodziny to już miałem :decayed: ale spoko najpierw spróbuje z tymi tabsami, są drogie więc powinny być dobre :decayed:

Opublikowano

sam już nie wiem tomek

wymieniłem plyn i pady ostatnio, tarcze zdrowe, nowe pady nie piszcza - a to mnie wku...wia :kwasny:

jak cos mi sie odwidzi znam droge :wink:

latem odbieram chalupe wiec juz sporo spraw narasta z kazdym dniem - nie mam czasu na silke z kolegami skoczyc :kwasny:

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

urodziny to już miałem :decayed: ale spoko najpierw spróbuje z tymi tabsami, są drogie więc powinny być dobre :decayed:

najlepszego wtedy

czemu ja nic nie wypilem :whistling:

ty mendo :decayed:

Opublikowano

Ok, w takim razie czekam

jak cos jest zestaw od S4-ki

Opublikowano

hehe bo ja nie piję :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...