Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zaślepki w miejsca po uchwycie do zestawu głośnomówiącego w kokpicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pytanie mam odnośnie zaślepienia miejsc które powstały po usunięciu uchwytu od zestawu głośnomówiącego z prawej strony radia. Czy istnieją jakieś zaślepki/maskownice tego miejsca? Ponieważ kupiłem auto z usuniętym uchwytem i na chwile obecną mam dwie dziury z prawej strony kokpitu koło radia. Jeżeli można to dostać to gdzie?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

nie ma takich zaslepek

tylko wymiana tunela na nowy/uzywany z alledrogo

albo regeneracja za podobna cene u magikow od konsol

Opublikowano

domowe sposoby -

jedz na szrot kup o podobnej fakturze i kolorze jakas obudowe, oslone i wytnij zaslepki na tyle ciasno aby nie wpadalo do srodka jednym ruchem - do tego kropelka i bedzie :naughty::kox: - wymyslilem na kolanie i nie polecam zeby nie bylo :kwasny:

najlepiej to nowy tunel albo spowrotem uchwyt na telefon

Opublikowano

spoko kombinować nie bede bo zrobie tak że bedzie jeszcze gorzej niż wcześniej. To teraz nasuwa sie pytanie w takim razie gdzie kupić taki uchwyt żeby spowrotem go zamontować bo patrzalem na alledrogo i nie widze nic.

Opublikowano

nom z tym uchwytem moze byc ciezko, bo jak juz ktos chce sprzedac tunel to z uchwytem,

ja widywalem tunele srodkowe z uchwytem telef za 50-80 zl - zawsze mozna zadzwonic do sprzedawcy i umowic sie aby nie wysylal tunelu tylko sam uchwyt - tansza przesylka

PS: za 2 tyg bede zmienial swoj tunel kolor czarny - bede wstawial bez uchwytu, jak poczekasz oddam sam uchwyt za 60 z KW