Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Audi A4 Klub Polska - Wisła - 2-3-4 marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja wyjeżdżam w piatek bardzo rano, myślę że można się grupowo zorganizować, np jakieś spotkanie gdzięś w warszawie o którejś i potem razem pomykać...

Jezeli juz na 100% bede jechal bo jeszcze musze kilka spraw uzgodnic to ja zamierzalem wyjechac gdzies o 8 ranoa mieszkam pod olsztynem a Ty MorgothDBMA ile maszkm do Wisly?! ja 605 i mam nadzieje ze 500 zl na paliwo starczy mi tam i spowrotem... :P jak nie to zawsze znajdzie sie jakis ciagnik Kazmisz pociagnie hehe :one:

Opublikowano
mam nadzieje ze 500 zl na paliwo starczy

:galy: :galy: :galy: a gdzie ty jedziesz na Chorwacje?? :P

no tak 2,6 to nie TDI tu wystarczyla by polowa tej kwoty :diabelek:

Opublikowano

no naprawde...mama fajny programik z mapa polski ktory wytycza jak najkrotsza droge czas jazdy itd. i wyszlo mi 605km czas jazdy okolo 8 godzin...w sumie to nie wazne ile km wazne zeby trafic a z tym edzie problem chyba..hehe :P

Opublikowano

musze wyjasnić :one:

lukas?? on nie pije lukas polewa

tak zgadza sie ja tylko polewam no i pozniej robie za kierowce jak ktos bedzie w potrzebie :one:

no tak 2,6 to nie TDI tu wystarczyla by polowa tej kwoty

i tutaj TDI ma przewage mniej wypije i dzieki temu wlasciciela bedzie bardziej glowa bolala :564:

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

ja mam pewnie około 500, czyli w obie strony 1000.... na pełnym baku przed wyjazdem to nawet rezerwa się nie zapali (bo to głównie trasa) czyli na paliwko tak około 220 zeta

Opublikowano
605 i mam nadzieje ze 500 zl na paliwo starczy

beztytuuso5.jpg

z olsztyna jest 562km :one:

Opublikowano

w sumie ja w jakims mszczonowie bede wjezdzal na zakopanke wiec jak bysmy w miare czasowo sie zgrywali to mozna pozniej leiec juz razem albomoze gdzies wczesniej co Ty na to...?!

[ Dodano: 12-01-2007, 11:38 ]

dokladnie...chyba nawet identyczna trase mi pokazalo...Tylko jeszcze do tych 562km trzeba dorzucic niecale 50 bo tyle mam do olsztyna... :)

Opublikowano

a moze ktos mi pomoze i powie ile jest z Zamościa bo nie wiem ile wyjdzie gaziu i koszt całej impry :)

Opublikowano
a moze ktos mi pomoze i powie ile jest z Zamościa bo nie wiem ile wyjdzie gaziu i koszt całej impry :)

428km :one:

Opublikowano

Dzięki Wam za pomoc a co do czasu to może byc z nacznie krócej :) :diabelek:

Opublikowano

a ja mam zaledwie okolo 140 km z KK! :D

i przy dobrych wiatrach gdzieś 2 godz jazdy jak nie krocej chyba ze sie zgubie, hihihi... :D

Opublikowano
chyba ze sie zgubie, hihihi...

nie ma takiej mozliwosci droga jest prosta :one:

Opublikowano

chyba ze wezmiesz ze soba jakiegos przystojniaka...to i ze 4 godz bedziesz jechala...hehe :P ale w sumie tylu ich bedzie na zlocie (oprocz mnie :P ) wiec mysle ze raczej szybko dolecisz na miejsce... :D

Opublikowano

ok to zalatwiajcie dzień wcześniej :)

Opublikowano

haha w koncu sie z tego cały tydzień zrobi !! :) :564:

Opublikowano
haha w koncu sie z tego cały tydzień zrobi !!

jestem za :one:

Opublikowano

Kurde moze i macie racje...w tym sensie ze ja moze wylece dzien wczesniej bonie mam pojecia jaka juz bedzie pogoda w marcu i warunki na drogach... :/

Opublikowano

micek, Jedziesz z daleka wiec warto sie zastanowic zeby przyjechac kilka dni wczesniej :one:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...