Hugo Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 :eek: ale mobilizacja ... wszyscy zadeklarowani zapłacili .... :exclaim: Wcale , że nie bo kilka osób się zadeklarowało i nawet nie raczyło odpisać na moje PW.Ale trudno się mówi :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 :eek: ale mobilizacja ... wszyscy zadeklarowani zapłacili .... :exclaim: Wcale , że nie bo kilka osób się zadeklarowało i nawet nie raczyło odpisać na moje PW.Ale trudno się mówi :biggrin: a juz myslałem ze jest tak pieknie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 No ale lista jest full wypas, duuużo ludzi będzie, zdjęć, filmów itp. Zabiorę chyba laptopa bo nie starczy mi karty pamięci na cyfrzaku.... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jak to wszystko wytrzmya serwer, wspolczuje mu po 4 marca :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jak to wszystko wytrzmya serwer, wspolczuje mu po 4 marca :biggrin: Spokojnie.Mam jeszcze jeden serwer w pogotowiu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Spokojnie.Mam jeszcze jeden serwer w pogotowiu Hugo, jak zwykle ma plan "B" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ale zakaz wklejania niecenzuralnych zdjęć ..... np. po krówkach :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 np. po krówkach Takie wychodzą najlepiej :biggrin: Wiem z doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 ciekawią mnie te wykrzykniki i inne kolory przy nickach na liście jadących na pierwszej stronie, co one oznaczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianus Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Też się nad nimi zastanawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Też się nad nimi zastanawiałem ta sa ci ktorzy nie maja zamiaru spozywac krówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 ja mam czerwony kolor - w takim razie oznacza on osobę spożywającą krówki..... co do pozostałych kolorów to nie wiem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jakich krówek :biggrin: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jakich krówek widac ze jestes nowy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Też się nad nimi zastanawiałem Wykrzykniki to osoby jadące wcześniej , natomiast kolorystyka inna niż czerwona to tymczasowe oznaczenie dla organizatora (chwilowe ułatwienie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jakich krówek :biggrin: ? oj chopie, przyjedź to zobaczysz, takich rasowych to nigdzie nie spotkasz poczytaj ten temat trochę to się zorientujesz o czym mówimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jakich krówek widac ze jestes nowy :twisted: Nie nabijać się - edukować :twisted: Ja też do niedawna nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesioo Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 krówki - takie cukierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 krówka to taki cukierek w papierku, dość słodki W większych ilościach wywołuje halucynacje i dziwne zachowania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 większych ilościach wywołuje halucynacje i dziwne zachowania.... i tego sie boje najbardziej :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi