Sprinter Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 A dzwoniłeś Hugo żeby przed naszym przyjazdem były porządne opady śniegu ?
Wihajster Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 A dzwoniłeś Hugo żeby przed naszym przyjazdem były porządne opady śniegu ? mamy układy wszedzie :twisted:
MAx Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 tak se myśle, że trzeba by jeszcze call`nąć by zrobili jakiś casting miejscowym Pania, by juz bylo przygotowane jak wpadniemy
wit.s Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 by zrobili jakiś casting miejscowym Pania, by juz bylo przygotowane jak wpadniemy No przecież jedzie ekipa wcześniej - to niech ziarno od plew oddzieli. Indywidualne konsultacje przeprowadzone zostaną po przyjeźcie calej grupy. Szczególnie będą się udzielac Ci co z partnerkami przyjadą
MAx Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 wystrczy ze dokonana zostanie selekcja wstepna, co bys mu kalorii nie tracili potem juz damy rade
Wihajster Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 No przecież jedzie ekipa wcześniej - to niech ziarno od plew oddzieli. czekam na wynik
taktuś Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ciekawe czy na zlocie będzie ktoś miał "sprzęt", dzięki któremu mógłbym wykasować INN2 w mojej niuni? Byłoby super.
Wihajster Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ciekawe czy na zlocie będzie ktoś miał "sprzęt", dzięki któremu mógłbym wykasować INN2 w mojej niuni? Byłoby super. tez jestem za tym by ktos mial ze soba lapka z Vagiem bo pewnie nie jeden bedzie chcial skorzystac na tym wiec chatny(ni) niech sie zdeklaruja
Gość zdeniu Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 no to panowie mogę wziąć laptaka i poszalejemy
Wihajster Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 no to panowie mogę wziąć laptaka i poszalejemy i jak tu cie nie lubic
Gość zdeniu Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 i jak tu cie nie lubic jak mam to rozumieć :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 GWA o/Malopolska juz w standardzie zawsze ma przy sobie sprzet diagnostyczny i notatnik naprawy sa na porzadku dziennym kazdego spota
Wihajster Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 naprawy sa na porzadku dziennym kazdego spota i tak trzymac sam u siebie pewnie bede poprawiał " fabryke" na zlocie w Wisle
grzesioo Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 A do jazdy z górki po śniegu też coś bierzecie??
Hugo Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Opublikowano 9 Lutego 2007 A do jazdy z górki po śniegu też coś bierzecie?? Ja biore maske od malucha
wiki Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 a ja biorę taka specjalną mega dętkę, tzn takie kolo dmuchane z uchwytami do zjezdzania
Rekomendowane odpowiedzi