wiki Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 no jak nie ma jak jest, integracja połączona z wypasaniem krówek w lokalnym barze (warunek udzielonej nam promocji na apartamenty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 najlepszy plan to spontan :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 najlepszy plan to spontan :biggrin: Dokładnie tak Zresztą my jedziemy dzień wcześniej to zrobimy rozpoznanie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 najlepszy plan to spontan :biggrin: Dokładnie tak Zresztą my jedziemy dzień wcześniej to zrobimy rozpoznanie :twisted: tylko zebyscie przezyli ..... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 najlepszy plan to spontan Nienawidzę planować-uwielbiam spontan. I świetnie się sprawdza na imprach do 5 osób (tylko niech mi dyskusja nie zacznie się rozwijać w kierunku ile osób max jest OK na spontan impre - chodzi o samą zasadę) Ale mam trochę doświadczenia w organizowaniu ludnych imprez i wiem, że bez zaplanowania przynajmniej głównych punktów, czarny scenariusz może być taki: - piątek imprezy po pokojach, ile się kto zmieści i awantury z obsługą hotelową - sobota większość śpi lub jeździ na nartach, w przejeździe przez miasto uczestniczy 1/5 wszystkich autek bo nie wszyscy wiedzą o której, a wszystko kończy się awanturą z policją, wieczorem mamy imprezy w 7 Wiśleńskich knajpach w w jednej się nie mieścimy, a hotel nie chce udostępnic sali, bo były awantury, a poza tym chcemy wnosić własny alkohol. PLS zaplanujmy przynajmniej główne punkty: - miejsce piątkowej impr ... ehm spotkania wieczornego - +/- termin przejazdu przez miasto - miejsce sobotniej impr ... ehm spotkania wieczornego - ewentualne inne atrakcje/rzeczy (co i mniej więcej kiedy) które wspólnieklubowochcemy robić Niech to będą ramy, a cała reszta pozostanie spontanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Niech to będą ramy, a cała reszta pozostanie spontanem. myślę że masz rację będzie nam potrzebna jakaś organizacja :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Wit.s doskonalem to nakreslil :twisted: . Hugo masz jakies pomysly, a moze masz cos w zanadrzu a my tu bijemy piane niepotrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesioo Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Wit.s ma rację. Trzeba dowiedzieć się czy hotel udostępni nam sale i czy będzie trzeba za to dopłacić jak tak to ile. Ile kosztuje alkohol i czy możemy wnieść coś swojego. Czy zorganizują nam jakiś bufet, bo przecież z samymi krówkami nie będziemy siedzieć. Może warto zadzwonić do władz miasta i zapytać co z przejazdem. Może są tam inne atrakcje, które warto zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 tam bedziecie palnowac....najwazniejsze ze jest snieg!! Jeszcze tylko slonko i nawet rob bedzie sie dobrze czul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 mysle ze Prezes jakies przemowienie trzasnie na poczatku i koncy zjazdu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Panowie Panowie proszę o spokój we czwartek kiedy zjedzie sie elita wszystko zostanie ustalone i zaplanowane tak więc w piątek przyjezdni wszystkiego sie dowiedzą np. jednym z pomysłów zaliczanych do atrakcji będzie info że niestety w hotelu nie ma miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 np. jednym z pomysłów zaliczanych do atrakcji będzie info że niestety w hotelu nie ma miejsc dobre ................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 mysle ze Prezes jakies przemowienie trzasnie na poczatku i koncy zjazdu :twisted: :redface: Ja jestem nieśmiały :redface: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 mysle ze Prezes jakies przemowienie trzasnie na poczatku i koncy zjazdu :twisted: :redface: Ja jestem nieśmiały :redface: z niesmialosca powalczymy ty sie juz o to nie martw, najwyzej pocwicz dzien wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 z niesmialosca powalczymy ty sie juz o to nie martw, najwyzej pocwicz dzien wczesniej tak jest Prezes, dzień wcześniej będziesz trenował a reszta będzie oceniała Twoje próbne wystąpienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 tak jest Prezes, dzień wcześniej będziesz trenował a reszta będzie oceniała Twoje próbne wystąpienia nie stresuj chłopaka bo..przyjedzie dzien później :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 T-żółw, patrze tak na liste gdzie mam imiona do identyfikatorów jakoś nie widze imiona Twojej osoby towarzyszącej :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 tam bedziecie palnowac....najwazniejsze ze jest snieg!! Jeszcze tylko slonko i nawet rob bedzie sie dobrze czul słońce musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 we czwartek kiedy zjedzie sie elita wszystko zostanie ustalone i zaplanowane Eeeech... No to moja prośba, niech elita: - posłucha tego co mówią szaraki - weźmie pod uwagę realia - nie myśli, że podczas jednoncnej **** hm spotkania zaplanuje prawie dwudniowe spotkanie dla +/- setki w większości znających się wyłączne z forum osób - zwróci uwagę, że w piątek większość osób będzie w trasie - jak elita będzie przekazywać informację o tym gdzie i o której się wszyscy chcemy spotkać? - jak elita w piątek da znać o organizacji rezerwacji. Niektórym nie będzie przeszkadzać jak się znajdą w pokoju z ****, ale niektórzy może chcą wiedzieć jak to będzie zorganizowane. Jest parę rzeczy, które trzeba ustalić i ogłosić przed przyjazdem "elity" do Wisły, coby szaraki spokojnie jechały. Przykro mi. Prezesie. Zabierz głos w temacie pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 we czwartek kiedy zjedzie sie elita wszystko zostanie ustalone i zaplanowane Eeeech... No to moja prośba, niech elita: - posłucha tego co mówią szaraki - weźmie pod uwagę realia - nie myśli, że podczas jednoncnej **** hm spotkania zaplanuje prawie dwudniowe spotkanie dla +/- setki w większości znających się wyłączne z forum osób - zwróci uwagę, że w piątek większość osób będzie w trasie - jak elita będzie przekazywać informację o tym gdzie i o której się wszyscy chcemy spotkać? - jak elita w piątek da znać o organizacji rezerwacji. Niektórym nie będzie przeszkadzać jak się znajdą w pokoju z ****, ale niektórzy może chcą wiedzieć jak to będzie zorganizowane. Jest parę rzeczy, które trzeba ustalić i ogłosić przed przyjazdem "elity" do Wisły, coby szaraki spokojnie jechały. Przykro mi. Prezesie. Zabierz głos w temacie pls. przyłączam sie do pytan/watpliwosci .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi