Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 wit.s, zamiast pisać takie wywody po prostu zaproponuj coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Trzeba coś pomóc może? Się zabrać za coś? Hugo masz jakies pomysly, a moze masz cos w zanadrzu a my tu bijemy piane niepotrzebie :biggrin: zdeniu, jasne, że mogę coś zaproponować-jak widzisz od początku o tym mówię. Tyle tylko, że nadal nie wiemy czy coś już jest pomyślane, czy zaczynamy od początku. I dlatego póki co czekam, aż Hugo się wypowie, a w tzw międzyczasie coś mi się tam po głowie już plącze. Potrzebny sygnał :biggrin: bo z tego co zauważyłem to Hugo jest czasem małym prowokatorem-udaje greka, a po swojemu kombinuje. HUUUUUGO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Cały czas czuwam Możemy zrobić wstępny plan działania.Jutro pojawi się Miron78 to na pewno coś nam powie bo to On był na rozmowach i wie dużo więcej odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 hmm z tego co pamietam na 1 ogolnopolskim spocie nikt nic nie planowal, a wyszlo rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 I wszystko jasne. Ja też coś pomyślę dziś w nocy i się odezwę. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 hmm z tego co pamietam na 1 ogolnopolskim spocie nikt nic nie planowal, a wyszlo rewelacyjnie no dokladnie nawet szkla nie bylo a impreza jak malowana ale tutaj moze byc troche inaczej bo wiecej ludziow takze nalezy cos wymyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Tyle tylko, że nadal nie wiemy czy coś już jest pomyślane, czy zaczynamy od początku. I dlatego póki co czekam, aż Hugo się wypowie, przecież Hugo już wcześniej sie wypowiedział co dobrze widziałeś Dokładnie tak Zresztą my jedziemy dzień wcześniej to zrobimy rozpoznanie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 T-żółw, patrze tak na liste gdzie mam imiona do identyfikatorów jakoś nie widze imiona Twojej osoby towarzyszącej było, było.... str 54 :biggrin: na PW nie wysyłałem jakby co to wcześniej jedzie: hhacek, T-żółw + Karolina acha jeszce dzisiaj puszczę przelew za nocleg czwartkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 hmm z tego co pamietam na 1 ogolnopolskim spocie nikt nic nie planowal, a wyszlo rewelacyjnie A ile osób było :biggrin: przecież Hugo już wcześniej sie wypowiedział co dobrze widziałeś Hugo dał znać, że nie bardzo ma czas i pewnie możliwości, co zresztą potwierdził później Możemy zrobić wstępny plan działania.(...)Miron78 to na pewno coś nam powie bo to On był na rozmowach i wie dużo więcej odemnie Słuchajta. W temacie zaplanowania pojawiły się głosy krytyczne, ale były też osoby, które chciały, żeby pewne rzeczy ustalić, dlatego zapraszam do osobnej dyskusji - tutaj http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=83024#83024 Osobnej, tak aby ustalenia zawsze były w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Cały czas czuwam Możemy zrobić wstępny plan działania.Jutro pojawi się Miron78 to na pewno coś nam powie bo to On był na rozmowach i wie dużo więcej odemnie jestem , jestem - czytam Wasze wypowiedzi i analizuje - widzę że co do planu dnia imprezy urodzinowej został stworzony nowy temacik więc tam się wypowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 kulig sobie zoorganizujmy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 dla miłośników RÓŻU proponuję taki o to napój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 dla miłośników RÓŻU proponuję taki o to napój Obrazek to chyba jakis fotomontaz :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 dla miłośników RÓŻU proponuję taki o to napój Obrazek to chyba jakis fotomontaz :biggrin: A skądże :exclaim: To jest zlotowy napój "Ready to use" Nic nie trzeba dolewać. Nawet abstynenci nie wiedzą co piją :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 to chyba jakis fotomontaz he he he u adamooo w knajpie do kotleta takie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 i kapselek na pamiątke oddają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borbet Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 No ludziska super że odwiedzicie moje miasteczko wpadniemy z kumplem oblookac Wasze a4 - reczki. będziemy czerowną coupe b4 i czarnym competition b4 na razie śniegu malutko, tylko na stokach ale może jeszcze sypnie. pozdrówki AUDI RULEZ!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 na razie śniegu malutko, tylko na stokach ale może jeszcze sypnie. pozdrówki AUDI RULEZ!! haj ziomal w koncu ktos z bliska :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Już za chwileczke już za momencik weekend z Wisełką zacznie sie kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Już za chwileczke już za momencik weekend z Wisełką zacznie sie kręcić czyzby kolega namietnie oglądał kiedys Pankracego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi