bratpit Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Już za chwileczke już za momencik weekend z Wisełką zacznie sie kręcić czyzby kolega namietnie oglądał kiedys Pankracego Ogladałem , ale moja córeczka przywlekła ten tekst z przedszkola hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 dlaczego nie ma juz listy uczestników .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 dlaczego nie ma juz listy uczestników .... Bo wszyscy się rozmyślili i nie jadą A tak na poważnie to lista jest :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 dlaczego nie ma juz listy uczestników .... Bo wszyscy się rozmyślili i nie jadą A tak na poważnie to lista jest :biggrin: ale dowcipnis .... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 no to panowie... a i panie moge z radocha powiedziec ze tez jade :biggrin: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 cieszymy sie ale jest taka tradycja ze ostatni stawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 a ja jade juz w czwartek .... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 cieszymy sie ale jest taka tradycja ze ostatni stawiaja hmm.. ja takowej nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 cieszymy sie ale jest taka tradycja ze ostatni stawiaja hmm.. ja takowej nie znam kolejny przykład na to jak wiele mozna sie dowiedziec na forum internetowym ...... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ja już wzięłem sobie urlop na piatek i poniedziałek :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Harmonogram dni urodzinowych ( szczegóły przedstawione zostaną na miejscu): 02.03.2007 (piątek) 16.00 - przyjazd i zakwaterowanie 19.00 - obiadokolacja 21.00 - uroczyste spotkanie na zarezerwowanej dla potrzeb klubu sali, przy bufecie szwedzkim (śledź po węgiersku, jajko z kawiorem :biggrin: , deska serów, deska wędlin, sałatka grecka, masło, pieczywo i specjał smalec ze skwarkami, herbata) napoje we własnym zakresie. 2.00 - pogodnych snów 03.03.2007 (sobota) 8.30/9.30 - śniadanie 9.30/14.30 - czas do własnej dyspozycji 14.40 - zbiórka przed hotelem (ustawiamy się kolumną samochodów) 15.00 - ruszamy (reprezentacyjny przejazd przez miasto pod nadzorem policji )zgodnie z ustaleniami 15.30 - zakończenie przejazdu "Ustawką" na rynku (za pozwoleniem burmistrza i nadzorem straży miejskiej :biggrin: )zgodnie z ustaleniami 17.00 - opuszczemy rynek i kierujemy się do hotelu 18.00 - obiadokolacja 20.00 - spotkanie grilowe (wino grzane, kiełbaski z dodatkami, krupniok z kapustą po wiślańsku, herbatka dla dzieci ) 24.00 - pogodnych snów :biggrin: 04.03.2007 (niedziela) 8.30/9.30 - śniadanie 12.00 - opuszczenie hotelu ( z bólem serca i łzami w oczach ) Koszty dodatkowe na 1os. :- klimatyczne (dorośli 1,5zł dzieci 0,80zł za dobę ) - piątkowy bufet szwedzki (10zł) - sobotnie spotkanie grilowe (10zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 mhh.. bedzie sie dzialo. juz sie nie moge doczekac :biggrin: :biggrin: :biggrin: i chlopcy wielkie podziekowania za jak dotad wspaniala organizacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesioo Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ooo :eek: to sporo utargowaliście z cen bufetu :exclaim: :exclaim: pełny uznania jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 no to chyba będę musiał umyć auto :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A ja niestety jechać niemoge taka wspaniałą wiadomośc dzisiaj sie dowiedziałem także 2 moje miejsca są do odstąpienia jak ktoś będzie chętny niech wali z info do HUGO. Jestem taki wkur...... że nawet niemacie pojęcia ale cóż taki live :frown: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 no to widze ze plan imprezki jest wysmienity ..... :twisted: A ja niestety jechać niemoge taka wspaniałą wiadomośc dzisiaj sie dowiedziałem także 2 moje miejsca są do odstąpienia jak ktoś będzie chętny niech wali z info do HUGO. Jestem taki wkur...... że nawet niemacie pojęcia ale cóż taki live :frown: :twisted: moze cos sie uda jeszcze wykombinowac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 no to widze ze plan imprezki jest wysmienity ..... :twisted: A ja niestety jechać niemoge taka wspaniałą wiadomośc dzisiaj sie dowiedziałem także 2 moje miejsca są do odstąpienia jak ktoś będzie chętny niech wali z info do HUGO. Jestem taki wkur...... że nawet niemacie pojęcia ale cóż taki live :frown: :twisted: moze cos sie uda jeszcze wykombinowac ... raczej nie i jestem wkur... na maksa i ide na drinka :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 nie mam również dobrych wiadomości..prawdopodobnie moje 3 miejsca będą rónież wolne ...czekamy na CUD :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Dopiero teraz zauważyłem , że od ceny z cennika udało się załatwić 29zł rabatu dla każdego za dobe pobytu, a nie tak jak wcześniej napisałem 14zł :biggrin: Tak więc jedzie ok 80 osób i w ten sposób rabat wynosi jakieś 4640 zł :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 bratpit, T-żółw, po prostu skąpicie złoty piątka za świeże powietrze a tak poważnie to przykro mi że sie wam posypało i też wierze że sie uda jednak wam wpaść do wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi