Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Audi A4 Klub Polska - Wisła - 2-3-4 marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje się że wszystko zaczyna się dopinać na ostatni guzik.

Super.

życie też mi zaczyna rzucać kłody pod nogi,

jak coś to rzucę pracę-hahaha :a4fan:

Opublikowano
Dopiero teraz zauważyłem , że od ceny z cennika udało się załatwić 29zł rabatu dla każdego za dobe pobytu, a nie tak jak wcześniej napisałem 14zł :biggrin:

Tak więc jedzie ok 80 osób i w ten sposób rabat wynosi jakieś 4640 zł :eek:

jak mam rozumiec ten rabat czyby bylo tak ze juz wszystko mamy policzone i rabat pokryje dodatkowe koszty jedzonka (grill+szwecja na stole)?

Opublikowano

Ja po różnych i różnistych perturbacjach mogę dziś się oficjalnie dopisać do listy osób obecnych na Zlocie Urodzinowym :cool:

T-Żółw, bratpit, na pewno nic się zrobić nie da :frown: ?

Opublikowano
Dopiero teraz zauważyłem , że od ceny z cennika udało się załatwić 29zł rabatu dla każdego za dobe pobytu, a nie tak jak wcześniej napisałem 14zł :biggrin:

jak mam rozumiec ten rabat czyby bylo tak ze juz wszystko mamy policzone i rabat pokryje dodatkowe koszty jedzonka (grill+szwecja na stole)?

Nie nie , to nie tak.Ja od razu zbierałem kase , pomniejszoną o ten rabat.Tak więc normalnie doba kosztuje 79zł , a ja zbierałem po 50zł.Także tych pieniędzy wynikających z rabatu po prostu nie ma.Ja podałem tylko wartość , żebyście zobaczyli ile rabat wyniósł :wink:

Opublikowano

no Hugo no to postarałeś sie chłopie

wszyscy są Ci dzwięczni :a4fan:

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

Moja propozycja abyśmy się zbierali na trasę grupami o zblizonych trasach dojazdu

Ze swojej strony wstępnie okolice Warszawy oraz Ci którzy przez ta Warszawę będą jechać

Najlepiej byłoby spotkać się gdzieś w Warszawie (albo za Warszawą - bo niektórzy pewnie chętnie stolycę ominą) i jechać dalej wspólnie.

Wstępnie propnuje godziny poranne, czekam na propozycje gdzie i o której

(Mowa o piątku 02.03.2007), wypowiadajcie się w temacie:

http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5419

Opublikowano

Podziękowania to należą się dla Mirona78 , bo to wynik jego negocjacji :cool:

Opublikowano

tak wiec bardoz Wam dziekujemy Panowie :a4fan: za ten dobry, duzy kawal organizacyjnej roboty

Opublikowano

więc uroczyście dziękujemy Mironowi78 i wszystkim którzy się przyczynili do tej imprezki

Opublikowano
więc uroczyście dziękujemy Mironowi78 i wszystkim którzy się przyczynili do tej imprezki

dołaczam sie

Opublikowano

Ja również się dołączam , chłopaki się naprawde postarali. :wink:

Opublikowano

mam nadzieje że ustalony harmonogram będzie wszystkim odpowiadał.

Resztę spraw, bardziej szczegółowych podamy na miejscu.

Panowie co umiałem to załatwiłem - natomiast jest potrzebny ktoś do załatwienia słonecznej pogody (tak wysoko to ja znajomych nie mam ) :biggrin:

Opublikowano
natomiast jest potrzebny ktoś do załatwienia słonecznej pogody (tak wysoko to ja znajomych nie mam )

bedziemy odprawiac modły :lol:

Opublikowano

ciężko było Burmistrza do udostępnienia rynku przekonać, ale jak już sie udało to niech nasze furki się błyszczą w słońcu na ryneczku i cieszą oczy przechodni a nie stoja samotne na środku rynku w ulewie ( wolę o tym nawet nie myśleć ) :confused:

Opublikowano

Podziękowania dla Hugo i Miron78 oraz pozostałych organizatorów. Oglądałem prognozę pogody w TVN i od pierwszego marca w całym kraju ma być słonecznie a temperatura do +10 oC. Oby się sprawdziło :exclaim:

Opublikowano

ja wam w sobote powiem jak bedzie wygladala pogoda. znam strone w ktorej calkiem dokladnie prognozuja pogode.

a jak to jest z jakimis myjniami w wisle? sa moze tekstylne? bo jak nie to biore gabke i wiaderka :biggrin:

Opublikowano
jak to jest z jakimis myjniami w wisle?

Umycie furki to podstawa :biggrin:

Opublikowano
gabke i wiaderka

zeby ci tylko to nie bylo potrzebne jak za duzo wypijesz :wink::rotfl:

Opublikowano
gabke i wiaderka

zeby ci tylko to nie bylo potrzebne jak za duzo wypijesz :wink::rotfl:

:twisted: :lol: widzę, że wszystkim humor dopisuje :)

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy ktos wypadl z listy urodzinowej :question:

Hogo coś wiesz :question:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...