Lukas Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 no jak ono pobudzi cala stadnine tych swoich zrebakow to mysle ze damy rade na bajke
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 oby tylko te żrebaki były dobrze najedzone zeby mialy moc ciagnac
wit.s Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 A pozostali co jadą w piątek to o której planują być w Piotrkowie, bo co chwila się coś zmienia, może będzie ktos przelatywał przez Piotrków ok 16,30 Zerknij tutaj http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5419&postdays=0&postorder=asc&start=30 chociaż 16,30 może być lekko późnawo, ale pewnie można sie dogadać U mnie niestety coraz gorzej wygląda kwestia urlopu i 16,30 to prawdopodobnie dopiero wyjadę z Wawy (jeszcze wszystko się waży) P.S. Sorki za OT, ale nie mogę się powstrzymać. Ono powinni zatrudnić przy wymyślaniu imon dla kotów i ksywek. Mnie już dwie zapodał "Pleban/Ksiądz" i wczoraj "Główny Spamer Wątku Urodzinowego" Czyżby coś sugerował :twisted:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 W piatek około 12tej jesteśmy na wylotówce z Wawy na Katowice...... jakby co
Adi Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Panowie biore kompa więc jak ktoś ma aparacik to brać kabelki sterowniki i jak coś to na płytke i jest gicio ]jasna sprawa wrzuce co trzeba w piątek jadę jeszcze na uczelnie :confused: ale spoko może jakąś ekipe dościgne Wyjazd około 15
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Mógłby mi ktoś zrobić mały FAQ drogi z Wrocławia do Wisły? Pakuję się na A4 i lecę ile tam km i co dalej?
MAx Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Mógłby mi ktoś zrobić mały FAQ drogi z Wrocławia do Wisły? Pakuję się na A4 i lecę ile tam km i co dalej?najlepiej do Gliwic a potem w dol
Hugo Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 Mógłby mi ktoś zrobić mały FAQ drogi z Wrocławia do Wisły? Pakuję się na A4 i lecę ile tam km i co dalej? http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?reinit=1&strStartCityCountry=EUR&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=Wroclaw&strDestCityCountry=EUR&strDestAddress=&strDestCP=&strDestCity=Wisla&image2.x=50&image2.y=12#
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 dzięki bardzo! Idę wyczyścić przepustnicę przed trasą. Trzymajcie się
Adi Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Mógłby mi ktoś zrobić mały FAQ drogi z Wrocławia do Wisły? Pakuję się na A4 i lecę ile tam km i co dalej? Hejka Wrocław wylatujesz na A4 jedziesz do końca następnie włączasz się na drogę numer E40/88 na Gliwice nastepnie kierujesz się na drogę nr.44 w kierunku Mikołowa i dobijasz na 81 w kierunku Żor i dalej na Skoczów-> Ustroń->941 WISŁA :biggrin: :exclaim: lub jedziesz dalej drogą 44 na Tychy włączasz się na E75/1 na Bielsko-Białą i w Bielsku na na Skoczów i jak wyżej Jeśli się mylę to prostujcie PS. Lecę na Bielsko-Białą tylko z innego kierunku. Szerokości
Lookier Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 może będzie ktos przelatywał przez Piotrków ok 16,30 No jak dobrze pojdzie to czesc warszawy powinna byc o tej porze w piotrkowie
Lookier Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 caly czas na CB na 19 Ja nie używam CB, bo moja furmanka nie rozwija dostatecznie dużych prędkości, żebym musiał się obawiać radarów
poziek Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja nie używam CB, bo moja furmanka nie rozwija dostatecznie dużych prędkości, żebym musiał się obawiać radarów eeeeeeeeee, przesadzasz :biggrin: jam ma inny problem z CB mam taka antenkę która spada z dachu pow 200 km/h, więc mam ,, ciekawy" ogranicznik predkości maksymalnej ciesz sie, że Ci Tomek nie zrobił elektronicznego ogranicznika w programie
adamooo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Drodzy koledzy i drogie koleżanki A może tak byśmy pograli sobie jakiś meczyk w piłeczke, kosza lub siatke Proponuje zabrać ze sobą jakieś spodenki i sportowe buciki Jak nie będzie pogody można troche powalczyć..no wiecie ==>miasto na miasto albo jakieś mieszane składy..
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 jak juz to w pilkarzyki pójdzie sie na basen zrelaksowac i do sauny resztki krówek do wypocenia
adamooo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 hehe w piłkarzyki to my leszcze jesteśmy a tak poszlibyśmy na salke po nocnej libacji..szybkie zagranka..pyk pyk pyk..alkohol wyparuje i dalej jedziemy z krówkami Każdy audimaniak powinien mieć troche kondycji i zgrabne ruchy :redface: troche sportu nie zaszkodzi :biggrin:
poziek Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 w 100% popieram te inicjatywe kierowca A4 to kierowca w doskonałej formie fizycznej
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 cos sie wymysli,nie ma co teraz organizowac spontan jest najlepszy :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi