Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy torrenty nadal bezpieczne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moj znajomy z pracy dostal wezwanie na policje za "Och Karol 2", zaciagnal torrenta (chyba) z torrenty.org. Na policji pokazali mu, ze udostepnial 1,86MB tego filmu. Nie przyznal sie, policjant spisal jego zeznania i na razie czeka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

najgorzej jest właśnie z polską muzyką na torrentach. Do tego mogą się przyczepić, ale widzę też, że za filmy ścigają...

Opublikowano

Dlatego nie używa się ogólnodostępnych torrentow, tylko zamkniętych trackerów - tam jest bezpiecznie :)

Opublikowano
Dlatego nie używa się ogólnodostępnych torrentow, tylko zamkniętych trackerów - tam jest bezpiecznie :)

Dokładnie.. jak czytam, że ktoś coś holuje z torrenty org to śmiać mi się chce :polew:

Opublikowano

ja już od dłuższego czasu wszystko co ściągam wrzucam na dysk zewnętrzny, a muzykę bezpośrednio na smartphona S2. A laptopo mam czystego.. ;)

Opublikowano
ja już od dłuższego czasu wszystko co ściągam wrzucam na dysk zewnętrzny, a muzykę bezpośrednio na smartphona S2. A laptopo mam czystego.. ;)

Mozesz sciagac i do lodowki. Sa takie rzeczy jak logi lacza, jaka karta nawiazala polaczenie (mac karty). To ze nie masz na dysku nie oznacza ze nie pobierales. Tak na marginesie karane jest udostepnie a nie sciaganie

Opublikowano

ale i tak przy pierwszej "rewizji" bezpieczniej nie mieć piratów na laptopie.. ;)

Opublikowano
ale i tak przy pierwszej "rewizji" bezpieczniej nie mieć piratów na laptopie.. ;)

w przypadku tego mojego znajomego, o ktorym pisalem tu wczesniej w ogole mu kompa nie sprawdzali. Dostal wezwanie, pokazali mu log, ze udostepnial, jego komp w ogole policjanta nie interesowal

Opublikowano

tyle dobrze

Opublikowano

czytajac ten watek pierwsze co chcialem powiedziec to... "Czesc, mam na imie Rafal i od X lat jestem alkoholikiem", w tym przypadku "sciagaczem" torrentow i innych dobrodziejstw :decayed::decayed: