arko72 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 witam wszystkich ,problemik jako ze jestem lajkonikiem w tych sprawach muszę wymienic górny tylny wachacz od strony pasażera ,czy w związku z tym muszę coś jeszcze wymieniać ? nie wiem z czego tam to jest zbudowane te zawieszenie rok prod. 2003 b6 sedan ,czy po takim zabiegu wymagane jest sprawdzanie zbieznosci zawiechy? chodzi mi oczywiscie o zawieche z przodu auta za podpowiedzi serdecznie dzieks all pozdrawiam uzytkownik
tomaszstn Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja regenerowałem, więc jeśli masz ori zawias to możesz regenerować tylko ten uszkodzony. Jak wymieniasz to polecane jest parami, czyli oby dwa górne, choć możesz tylko ten jeden jak drugi jest dobry. Zbieżności nie musisz robić jak było wszystko ok choć teoretycznie też powinno się zrobić. Wszystko zależy od Ciebie. Masz zbędną kasę to wymieniaj oba, jedź na zbieżność a jak masz mniej kasiorki to wymień bądź regeneruj ten jeden i też powinno być wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi