piotrzaba5 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam. Mam złamany kluczyk, który został w zamku tylnej klapy. Wie ktoś może czy można go w jakiś sposób wyjąć? ćzy taki zamek jest już do wyżucenia?
Azunia Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 prawdopodobnie już go nie wyjmiesz. Możesz zamówić nowy zamek i kluczyk. Nic innego nie da się zrobić, mąż w swojej b5 miał identyczny problem, jedyne wyjście to wymiana zamka i nowy kluczyk.
Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam. Mam złamany kluczyk, który został w zamku tylnej klapy. Wie ktoś może czy można go w jakiś sposób wyjąć? ćzy taki zamek jest już do wyżucenia? Jedź do jakiegoś ślusarza, może cos wymyśli
karbonek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Centralny zamek i wycięcie zamków - w moim bolidzie jest tylko stacyjka, wszystko się otwiera z pilota. W zimę nie mam zmartwień dodatkowych wynikających z zamarźniętego zamka
Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Centralny zamek i wycięcie zamków - w moim bolidzie jest tylko stacyjka, wszystko się otwiera z pilota.W zimę nie mam zmartwień dodatkowych wynikających z zamarźniętego zamka Gorzej jak Ci cos z elektryką pójdzie
sebul Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mozesz sprobowac jakis mocny klej na precik i do klucza w zamku, ale czy sie uda, ciezko powiedziec , ja bym tak kombinowal, a jak widac go dborze lub troche wystaje, to moznaby czegos mocniejszego do zlaczenia uzyc i wyciagnac. Przydalaby sie fotka.
Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A co jeśli jest przekręcony? To już nie wyjmie Twoim sposobem Kolego dobierz się do zamka, może coś sam wymyślisz. A jak nie to podjedź do ślusarza, powinien ogarnąć temat
piotrzaba5 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2012 centralny mam i działający :banan:ale niestety nie wystaje jest złamamy gdzieś w połowie. Spróbuje jak pisze sebul. a jak nie to ślusarz się tym zajmie,
Rekomendowane odpowiedzi