Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wyjmaki do bani czy radio uszkodzone?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem u siebie w miescie takie wyjmaki do RNS-E:

http://liczniki-atel.com/index.php?id=wyjm

te z samego dolu (audi/vw)

Rozpoczynam demontaz radia wg instrukcji lub wielu filmikow na necie (wsadzajac wyjmaki wycieciami "do srodka").

Slychac jak sie zaklikuja jednak zaden nie trzyma.

Ciagnac do siebie czuc bardzo lekki opor, nastepnie "pik" i wyskakuja.

Na dokladke, nie moge wsadzic do konca tego pod ekranikiem.

Przykladowy filmik:

Nie ma w tym nic skomplikowanego wiec nie moge robic nic zle...

Opublikowano

Poszukaj kolegi na forum w dziale sprzedam. JA od niego kupowałem wyjmaki do RNS-e i są super. Nie gną się i radio na pewno się wyciągnie.

Opublikowano

Nie chodzi o to ze sie gna, tylko slychac klikniecie zatrzasniecia a mimo to nie trzymaja.

Czy to normalne czy to jednak wina wyjmakow?

Opublikowano

na ostatnim...

Opublikowano

no to kształt odpowiedni....mogą być już trochę sfatygowane blaszki od radyjka....musisz trochę pokombinować(przerabiałem to u siebie)....najlepiej skupić się na jednej stronie a jak trochę się wysunie zająć się drugą stroną....ja u siebie musiałem na wyczucie wyginać wyjmaki tak żeby czuć opór i dało radę....

Opublikowano

nie... nic to nie daje

dolne mi sie zaklikuja ale nie zatrzaskuja sie i nie trzymaja

prawa gorna wsadza sie do konca ale klikniecia nie slychac, a tej nad ekranem w ogole nie moge wsadzic

na powyzszym filmiku widze gosc sie tez meczy w tym miejscu, ale w końcu wsadza a u mnie juz nie ma na to rady.

Opublikowano
nie... nic to nie daje

dolne mi sie zaklikuja ale nie zatrzaskuja sie i nie trzymaja

prawa gorna wsadza sie do konca ale klikniecia nie slychac, a tej nad ekranem w ogole nie moge wsadzic

na powyzszym filmiku widze gosc sie tez meczy w tym miejscu, ale w końcu wsadza a u mnie juz nie ma na to rady.

ja się męczyłem prawie godzinę ....i wyszarpałem jakoś......dodam że miałem wyjmaki własnej roboty ale kształtu takiego jak kupiłeś....koledze julo23 też wyciągałem rns-a i też trzeba było kombinować z ustawieniem wyjmaków więc nie pozostało Ci chyba nic innego :eusathink:
Opublikowano

nie... jak patrze jak to robia na tych wszystkich filmach, to tak nie moze byc...