taxford Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, Ostatnio miałem włam do autka i poszło radio i skrzynia z narzędziami, zamek w drzwiach został wyłamany, tak że moge go sobie wyjąć do ręki i wyrzucić. Mam pytanie odnośnie wymiany takiej wkładki czy da rade to zrobić, jak i za ile no i przede wszystkim czy musze zmieniać kluczyk czy da sie dorobić tak żeby pasował ori kluczyk. Swoją drogą czy teraz na takiej uszkodzonej wkładce można otworzyć auto jakimś czymś (np. po wyjęciu tej złamanej wkładki) bo nie wiem czy musze sie spieszyć z wymianą na nowa. Niestety a AC nie pociągne tego bo zaczęło obowiązywać dzień po włamaniu
yaboo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 w ASO po numerze vin dostaniesz wkładkę zamka pod swój kluczyk
taxford Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ok dzieki, a co z możliwością ponownego otwarcia?
ino_hizo2 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Kiedyś za dorobienie wkładki do zamka pod ori kluczyk zapłaciłem w punkcie dorabiania kluczy 70 zł. A było to rok temu i dorabiałem do golfa 4. Samochód otwierany z kluczyka i do tej pory działa.
Kali S4 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Swoją drogą czy teraz na takiej uszkodzonej wkładce można otworzyć auto jakimś czymś (np. po wyjęciu tej złamanej wkładki) bo nie wiem czy musze sie spieszyć z wymianą na nowa. jak najbardziej,teraz wyłamana wkładkę otworzysz byle czym
Rekomendowane odpowiedzi