Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7] Orion™ LED Angel Eyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mi sie nie podobaja ,szkoda robić wioski :thumbdown:

Opublikowano

Mi tez sie nie podobaja takie wynalazki :thumbdown:

Opublikowano

W KIAch juz takie montuja.. :naughty:

Opublikowano

szkoda kasy na te lampy :thumbdown:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nieee.. To teraz sie zacznie.. Powszechna wymiana ringow na najnowsze a'la A4, A5, A6, R8.. :naughty:

Niestety takie ledy nigdy nie beda dobrze wygaldac na starszych pazdziochach... z tego prostego wzgledu, ze w nowych autach ledy graja idealnie z cala linia nadwozia.

Nie wyobrazam sobie takich lamp w B6 np. :mysli:

Opublikowano

też mam jakieś mieszane uczucia :mysli:

Opublikowano

No nieee.. To teraz sie zacznie.. Powszechna wymiana ringow na najnowsze a'la A4, A5, A6, R8.. :naughty:

Niestety takie ledy nigdy nie beda dobrze wygaldac na starszych pazdziochach... z tego prostego wzgledu, ze w nowych autach ledy graja idealnie z cala linia nadwozia.

Nie wyobrazam sobie takich lamp w B6 np. :mysli:

To byla ironia.. :decayed:

Opublikowano

a mi się podobają dosyć :)

Opublikowano

Z przodu czy z tyłu ?

Hmm ja mam wlasnie cos takiego i z przodu i z tylu.. hmm myslalem,ze to "standard"- surprise :wink4:

moglbys ten tylny panelik wyciagnac i zrobic dokladne fotki od srodka gdzie te otwory na diody sa wykonane? nie ma duzo rozbierania

Opublikowano

Te devil eyes to porażka straszna :sick3:

Opublikowano

ja u siebie na pewno bym tego nie montował :thumbdown:

Opublikowano

kupiłem sobie niedawno lamy z ringami. dlatego tez ze mają soczewki i moge zamontowac xenony :) problem polega na tym ze kosci w tych lampach sa na odwrót !!!! nie wiem co zrobic. musze chyba pojechac do elektryka i ciąć kable. mysle ze tu własnie lezy problem w roczniku audi b7. chodzi o kostki!!!

Opublikowano

kupiłem sobie niedawno lamy z ringami. dlatego tez ze mają soczewki i moge zamontowac xenony :) problem polega na tym ze kosci w tych lampach sa na odwrót !!!! nie wiem co zrobic. musze chyba pojechac do elektryka i ciąć kable. mysle ze tu własnie lezy problem w roczniku audi b7. chodzi o kostki!!!

no to rzeczywiscie licho ale jaki to problem podlaczyc na odwrot :)
Opublikowano

no trzeba ucinac kostki :) potrzebny jest elektryk do tego bo z 2 strony kostka ma inne kolory kabli i mozna sie pogubic. chciałem wyciąc i zamienic lewą z prawą ale kable sie nie pokrywały kolorami :) wiec pozostawie to mądrzejszemu elektrykowi:)

Opublikowano

Mam pytanko do ba$ior gdzie można kupić takie lampy bo przydałyby mi się do B6[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 11:50 _________________________________________________A wie ktoś może jak zamówić takie lampki devil eyes ?? niestety mam mieszane uczucia zamawiania tego z niemieckiej strony a na allegro nic nie ma do B6 :angry:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 12:04 _________________________________________________Wie może ktoś co można zrobić ze standardowymi lampkami w B6 ?? chodzi mi o przód.... ale nie chce zrobić wsi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Mam pytanko do ba$ior gdzie można kupić takie lampy bo przydałyby mi się do B6[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 11:50 _________________________________________________A wie ktoś może jak zamówić takie lampki devil eyes ?? niestety mam mieszane uczucia zamawiania tego z niemieckiej strony a na allegro nic nie ma do B6 :angry:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 12:04 _________________________________________________Wie może ktoś co można zrobić ze standardowymi lampkami w B6 ?? chodzi mi o przód.... ale nie chce zrobić wsi :cool1:

Najlepszy wybor maja niemcy na ebay.de jak nie chcesz u szwabow to szukaj na allegro.pl.

Pzdr