wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Pytanko do wszystkich posiadaczy A4 B8 Czy w waszych lampach po wciśnięciu przycisku swiecą dwie czy jedna zarówka Ostatnio walczyliśmy ze zmianką lamp zwykłych na LED i tu mielismy najwiekszy problemos Fotka z licznika
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W B7 świecą dwie, to w B8 tym bardziej
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nigdy nie właczałem u siebie na zwykłch lampach dlatego pytam U mnie swieciła tylko prawa
darecy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nigdy nie właczałem u siebie na zwykłch lampach dlatego pytam U mnie swieciła tylko prawa poszedłem Ci to sprawdzić i świecą dwie tylne:eusathink:
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 a masz dalej błąd na fisie? Teraz błędów oczywiście zero wszystko hula jak nalezy
darecy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 co było problemem? z tego co pamiętam to w LEDach w światłach cofania i przeciwmgielnych są zwykłe żarówki... pewnie zmieniłeś je na żarówki led i może tu był problemo
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W lampach LED jest jeszcze dodatkowy pasek od kierunku na USA i nie mogliśmy dojść czego on załącza sie z zarowką przeciwmgielną .
Rekomendowane odpowiedzi