marcelinho Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 mam pytanie.podczas szybkiego startu gdy się rozpędzam słychać"chrupanie" z prawej strony.czy może mieć to związek z poduszkami pod silnikiem lub skrzynią?generalnie zawieszenie sprawdzone i jest ok
chudineze Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Raczej przegub, a nie poduszki czy skrzynia I nie ten dział - poprawiłem
marcelinho Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ale na zakrętach kompletna cisza.czy jest to mozlwie że to przegub i tylko tak się objawia?
chudineze Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nie wiem przez co rozumiesz na zakrętach jeśli jedziesz to nie będzie nic słychać tylko jak ruszasz przy skręconych kołach lub nawet i na prostych przy dobrym bucie i zmarnowanym przegubie będzie to występować. Poczytaj forum to się sam przekonasz.
marcelinho Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 na skręconych ruszając nic właśnie nie słychać tylko przy jeździe na wprost. bo gdyby to było przy ruszaniu lewo,prawo to bym nawet nie poruszał tematu
chudineze Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A skręć na max w jedna stronę potem drugą i rusz tak żwawiej nie na max ale tak aby było pewne obciążenie i wtedy zobaczysz czy coś się odezwie, bo jak narazie to jakieś to dziwne, chociaż równie dobrze może to być wewnętrzny przegub.
marcelinho Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ok dzięki spróbuje jak będe w aucie.dziwne,dziwne to wszystko.zwłaszcza że przegub przerabiałem temat przegubu i jak wjeżdżałem na rondo to ewidentnie dało się wyczuć o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi