tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 No to zapodaj na zimę taką felę jak powyżej i opon nie będziesz musiał sprzedawać, trochę jestem w podobnej sytuacji bo kupiłem nówki opony 16 na lato a teraz pluję sobie w twarz że od razu nie wziąłem min 17" ale teraz już nikt mi nie zwróci kasy, każdy szuka idealnych za 100zł i potem jeżdżą na super oponka na 4 sezony z 5mm bieżnika
mlodyabc Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Nie tamten wzór odpada:/ a nie myslałes o frezowaniu zacisku?
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ja mam B5, nie mam problemu z zaciskami, chodziło o to że zamiast od razu kupić 17" albo 18" to posłuchałem jednej opinii i kupiłem 16" Teraz trochę pluję sobie w twarz
mlodyabc Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 No tak jest dlatego od razu uderzyłem w 18" i tylko sobie chwale. A opini czytałem mnóstwo i jestem miło zaskoczony bo myslałem ze bedzie sie gorzej jezdzic.
kkam Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 idz odrazu w 320 mm, jak dobrze poszukasz to znajdziesz tanio zaciski. a róznica jest napreawde kolosalna pomiedzy 288 a 320
Rekomendowane odpowiedzi