szymonmaz Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Witam, czy ktoś ma silniczek do regulacji reflektorów gdzieś luzem?? Już tłumacze o co biega... Zamiast silniczków mam takie dinxy do regulacji manualnej i nie wiem na ile mam je odkręcić. Czy ktoś może mi zmierzyć długość tego ramienia w silniczku?? Z góry dziękuje za pomoc
jihaad Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Napisz jasniej co chcesz uzyskać, bo piszesz o lampach poliftowych i pokazujesz zdjęcie silniczka przedliftowego, a jedno do drugiego nie pasuje.
szymonmaz Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 Napisz jasniej co chcesz uzyskać, bo piszesz o lampach poliftowych i pokazujesz zdjęcie silniczka przedliftowego, a jedno do drugiego nie pasuje. Sory pokręciłem fotki (mam nadzieje że to ten silniczek) chce tylko znać długość tego wskazanego na foto ramienia. Wiem ze są trzy poziomy ustawienia, więc i trzy długości. Idealna była by środkowa ale zadowoli mnie każda. Sory za niejasności
jihaad Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Sory za niejasności Nie ma problemu. Niejasne pytania to i niejasne odpowiedzi. Długości co prawda nie znam, ale ciekawi mnie do czego ci to potrzebne.
Rekomendowane odpowiedzi